پانزدهمین ژورنال کلاب گروه یادگیری الکترونیکی دانشکده مجازی به صورت وبینار برگزار شد

پانزدهمین ژورنال کلاب گروه یادگیری الکترونیکی دانشکده مجازی با همکاری انجمن یادگیری الکترونیکی ایران به صورت وبینار برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده مجازی، ژورنال کلاب گروه یادگیری الکترونیکی این دانشکده با عنوان Quality Indicators for Auditing on-Line Teaching in European Universities توسط دکتر کتایون سرگران عضو هیات علمی دانشکده دندانپزشکی و دانشجوی رشته یادگیری الکترونیکی دانشکده مجازی به راهنمایی دکتر آیین محمدی 25 خرداد 98 برگزار شد.
در سخنرانی ارائه شده معیارهای کیفیت برای ارزیابی تدریس مجازی که توسط انجمن اروپایی تضمین کیفیت برای ارزیابی دوره های مجازی و ترکیبی طراحی شده بود؛ مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
این ژورنال کلاب که با همکاری انجمن یادگیری الکترونیکی ایران به تمام دانشگاه های کشور اطلاع رسانی شده بود؛ به صورت پخش زنده برای متقاضیان ارائه شد.
گفتنی است که در ابتدا و پایان هر ترم تحصیلی دانشکده مجازی، جلسات ژورنال کلاب بطور منظم توسط گروه یادگیری الکترونیکی برگزار می شود.
خبرنگار و عکاس: سیده کاملیا داودزاده

آذر شهبازی