• تاریخ انتشار : 1394/11/26 - 11:02
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2873
  • زمان مطالعه : 17 دقیقه

چهارمین همایش قائم مقام های روسای دانشگاه های علوم پزشکی در امور مشارکت های اجتماعی با حضور وزیر بهداشت برگزار شد

دکتر هاشمی وزیر بهداشت در چهارمین همایش قائم مقام های روسای دانشگاه های علوم پزشکی در امور مشارکت های اجتماعی به ضرورت راه اندازی معاونت مستقل مشارکت اجتماعی اشاره کرد.

گالری عکس
گالری عکس 2

به گزارش کانون خیرین سلامت و حامیان دانشگاه علوم پزشکی تهران، چهارمین همایش قائم‌مقام‌های روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی در امور مشارکت‌های اجتماعی با حضور دکتر هاشمی وزیر بهداشت و درمان، دکتر ایازی قائم‌مقام وزیر در امور مشارکت‌های اجتماعی، مرتضی طلایی نایب‌رییس شورای اسلامی شهر تهران، قائم‌مقام‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در روز سه‌شنبه 21 بهمن 94 در سالن شورای ستاد دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
در این همایش که به‌منظور بررسی و تنظیم برنامه عملیاتی سال 95 دانشگاه‌ها در امور مشارکت‌های اجتماعی، بررسی طرح احداث 50 همراه سرا در سطح کشور، بررسی سامانه ملی اطلاعاتی خیرین یاران سلامت و... برگزار شد به اجرای چند مدل آزمایشی کلینیک جامع در بیماری‌های ام‌اس، سوختگی و پیوند اعضا در برنامه عملیاتی سال 95 و مشارکت سازمان‌های مردم‌نهاد اشاره شد.

تاکید دکتر ایازی بر تدوین برنامه عملیاتی دانشگاه‌ها
دکتر ایازی در این نشست ضمن تبریک سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در سال 95 اشاره کرد.
وی داشتن یک‌چشم انداز و یک ساختار مصوب برای اجرای برنامه‌ها را مهم دانست و گفت: طبق برنامه عملیاتی پیش‌بینی‌شده برای دانشگاه‌ها و تعیین اولویت‌ها دانشگاه‌ها موظف‌اند حداقل برنامه‌ای که برای آن‌ها تنظیم‌شده است را اجرا کنند.
قائم‌مقام وزیر در امور مشارکت‌های اجتماعی از مباحث مهم دیگر در حوزه خیرین را داشتن یک بانک اطلاعاتی در سطح کشور دانست و به سامانه یاران سلامت (یاس) اشاره کرد و افزود: سامانه یاران سلامت به‌صورت آزمایشی در 4 دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران، شهید بهشتی و البرز اجرا شده است.
دکتر ایازی از مشخصات این سامانه درج نیازمندی‌های تمام استان‌ها و دسترسی راحت خیرین به اطلاعات دانست و اظهار داشت: انشاء الله بتوانیم هفته آخر اسفند همزمان با روز نیکوکاری از سامانه یاران سلامت رونمایی کنیم.
وی در ادامه سخنانش بابیان گزارشی از تجربیات سفر به شهر بانکوک از توسعه مشارکت‌ها و فرهنگ‌سازی گفت و افزود: گاهی اوقات این‌طور تلقی می‌شود که مشارکت فقط در کشورهای اسلامی و با فرهنگ ایرانی تطابق دارد. ولی در سفرهایی که داشتم و اخباری که از ثروتمندان می‌شنویم می‌بینیم که بخش عمده‌ای از ثروتمندان دنیا نیمی از ثروت خود را به امور خیریه واگذار می‌کنند. در امریکا هم خیلی از مراکز درمانی توسط خیرین ساخته و اداره می‌شود.
دکتر ایازی از تطبیق یکسری از امور مشارکتی با نمونه‌های موفق در دنیا گفت و افزود: در بانکوک باوجود عمر 13 ساله بیمه سلامت 98 درصد مردم تحت بیمه همگانی هستند؛ و به ازای هر شهروند تایلندی 3/1 دلار در حوزه مشارکت مردمی اختصاص داده‌اند. وی تمام خدمات درمانی بانکوک را رایگان گفت و تصریح کرد: ما با بیمه‌ها در حوزه مشارکت ارتباط خوبی برقرار نکردیم. وی یکی از اتفاقات خوب در شهر بانکوک را راه‌اندازی یک مجمع عالی سلامت در هر استان دانست.
دکتر ایازی ادامه داد: اگر ما هم بتوانیم یک مجمع عالی سلامت در استان و در مقیاس کشوری راه‌اندازی کنیم و هدفمند تراز قبل و با اجرای جلسات منظم سالیانه، خواهیم توانست دستاوردهای طرح تحول سلامت را نهادینه کنیم.
وی از اجرای طرح‌های مشابه در کشور و برنامه‌ریزی در سال 95 گفت و افزود: اگر در موضوع سلامت بتوانیم زمینه مشارکت را فراهم کنیم بخش عمده‌ای از هزینه‌های مردمی کاهش می‌یابد. ما در شروع کار هستیم باید ساختار ایجاد کنیم، بتوانیم مدل طراحی کنیم و بستر اجرای مشارکت مردم را فراهم کنیم؛ بنابراین باید به یک مدل برسیم که زمینه مشارکت مردم به‌طور گسترده‌تر فراهم شود.
قائم‌مقام وزیر در امور مشارکت‌های اجتماعی در بخشی از سخنان خود از فرهنگ‌سازی در مشارکت‌ها و استفاده از توان‌های مردمی گفت و بیان کرد: در امور خیر مشارکت باید دل به کار داد تا تاثیرگزار باشد. خیلی کارهای عقب‌مانده داریم که به حیات مردم بستگی دارد. اگر دلدادگی به این امور نداشته باشیم به مردم ظلم می‌کنیم. وی در پایان به وظیفه خطیر مسئولین دانشگاه‌ها اشاره کرد و خواست در این مسیر باهمت عالی قدم بردارند.

ضرورت تشکیل معاونت مستقل در امور مشارکت‌های اجتماعی
دکتر هاشمی در ادامه با تبریک فرارسیدن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، یاد شهدای انقلاب اسلامی و امام راحل را گرامی داشت و گفت: انشاء الله جمهوری اسلامی بتواند در مسیر تحقق خواسته آن عزیزان که رسیدن به سیاست‌های داخلی، خارجی و عدالت اجتماعی و در کل سه شعار انقلاب، استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی است گام بردارد.
وی در این زمینه اشاره کرد: بخشی از اهداف محقق شده است، واقعیت این است که بخشی از اهداف را با اتحاد، اخلاص و باور و مسئولیت شناسی که در این ملت است، فرصت‌های رسیدن به آن را محقق می‌کنیم.
دکتر هاشمی از این نشست مشارکت‌های اجتماعی ابراز خرسندی کرد و گفت: حوزه سلامت از حوزه‌هایی است که در بخش اجتماعی می‌توان به آن پرداخت. مردم را ترغیب کنید ریشه‌های عمیقی در فرهنگ ما و ذات ایرانیان در مشارکت و امور خیر است.
وزیر بهداشت در ادامه سخنانش راه‌اندازی سامانه اطلاعاتی (یاس) برای خیرین را ضروری دانست و گفت: گاهی اشکال از خودمان است اگر پروژه‌ها و زمینه برای مشارکت خیرین فراهم نشود فرصت دخول در کارخیر پیدا نمی‌شود.
وی به استفاده از الگوهای خوب و موفق در دنیا اشاره کرد و افزود: مردم دنیا در کار خیر همت بلند دارند. گروه‌های مختلف سنی کارهای ارزشمندی انجام می‌دهند. با مسئولیت شناسی که شما عزیزان دارید امیدوارم کارنامه سال 95 درخشان‌تر از قبل باشد.
دکتر هاشمی از لزوم تشکیل یک معاونت مستقل برای مشارکت‌های اجتماعی گفت و اظهار داشت: با تشکیل یک معاونت اجتماعی و داشتن اعتبار سالانه به خیلی از خواسته‌ها جامه عمل می‌پوشانیم. ساخت همراه سرا و دیگر اتفاقاتی که توسط خیرین صورت می‌گیرد احتیاج به اداره و نگهداری دارد.
وی ازمسولیت های چندگانه مسئولین مشارکت‌های اجتماعی در استان‌ها و عدم فرصت کافی در اشتغال در این بخش گفت و اظهار داشت: در مورد مسئولین هرکدام از دانشگاه‌ها برنامه‌های مختلف استانی خواهیم داشت و در مشارکت‌ها رقابت خواهند کرد.
دکتر هاشمی تصریح کرد: هر چه بگوییم در حوزه سلامت اجتماعی کم است. حضور همه ما ناشی از مسئولیت شناسی است. آن‌هایی که ما را در این مسیر رهنمون کردند عاشق خدمت بودند فکر می‌کردند ارزش کار به خدمت است آن‌هم به مردم.
وی با ابراز این نکته که این شغل هم از شغل انبیاست افزود: خدمات شما می‌تواند نیروی زیادی در این مسیر جذب کند، ان‌شاءالله رضایت خداوند هم به همراه خواهد داشت.
وزیر بهداشت بابیان اینکه بعد از اتمام خدمت وزارت در حوزه‌های خیرین خدمت خواهد کرد گفت: نفس کار در اعمال خیر مهم است. کسی که کار خیر می‌کند با انتقال آن به نسل‌ها در کار خیر آن‌ها هم سهیم خواهد بود.
وی در بخشی از سخنان خود از اشکالات وکمبودها صحبت کرد و گفت: فرصت بسیار خوبی در اختیارتان است اگر در استان‌ها برای جبران کمبودها به‌خصوص تخت‌های بیمارستانی سرمایه گذار پیدا کردید، ما هم به‌موازات اگر نقصی در صدور مجوز با رویکرد دفاع از مردم است حتماً اصلاح می‌کنیم و زمینه را برای کمک فراهم می‌کنیم.
دکتر هاشمی در پایان از تلاش جدی در استان‌ها برای جذب خیرین و رفع کبودها و کمک به مردم تأکید کرد.

تنظیم برنامه عملیاتی دانشگاه‌ها، بر اساس 22 هدف کلی نظام سلامت
دکتر صفی خانی معاون برنامه‌ریزی وزیر بهداشت در ادامه از نظام برنامه‌ریزی در بخش سلامت گفت. وی از اهداف برنامه‌ریزی به تبیین مسیر، کاهش عدم قطعیت، به حداقل رساندن اتلاف و دوباره‌کاری و ...اشاره کرد.
دکتر صفی خانی در ادامه از انواع برنامه در وزارت بهداشت، اختصاصی بودن، زمان برنامه و ...صحبت به میان آورد. وی با تشریح علل شکست در برنامه‌ریزی‌ها و محدودیت‌های برنامه‌ریزی، از ایده پردازی‌های جدید، مشارکت همگان، شناخت فرصت‌ها، فراهم آوری منابع موردنیاز به‌عنوان عوامل موفقیت در برنامه‌ریزی اشاره کرد.
قائم‌مقام برنامه‌ریزی وزیر بهداشت به تشریح وضعیت نظام سلامت در آغاز دولت یازدهم پرداخت و در ادامه فرایند تدوین سند راهبردی سلامت در برنامه ششم را تشریح کرد. وی با تأکید بر 14 سیاست کلی سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری، از 22 هدف کلی نظام سلامت و تنظیم برنامه عملیاتی واحدها بر اساس آن خبر داد.
دکتر صفی خانی بابیان اهمیت برنامه‌ریزی عنوان کرد: داشتن پارادایم کاری چیزی است که باید به‌عنوان افق به آن نگاه کنیم. خیلی از فعالیت‌ها می‌تواند شکل بگیرد ولی اگر در ساختار مناسبی نباشد دچار اشکال می‌شود.
وی حوزه کاری مشارکت‌های اجتماعی را فرا معاونتی، جهد پذیر و مبتنی بر خلاقیت دانست؛ و در پایان ابراز امیدواری کرد با توان و انرژی و برنامه‌ریزی دقیق منشأ خیروبرکت باشیم.

مبنای برنامه‌ریزی عملیاتی، اهداف کلی بخش سلامت در برنامه ششم است
دکتر جمالی مشاور عالی دکتر ایازی در امور مشارکت‌های مردمی به گزارش اهداف کلی و کمی بخش سلامت در ششمین برنامه توسعه کشور پرداخت. وی اعلام کرد از 2 ماه پیش تصمیم گرفته شد با تشکیل کمیته‌ای از 4 دانشگاه برنامه عملیاتی مشترک بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور تدوین شود. این برنامه‌ریزی توسط کمیته صورت گرفت و مبنای برنامه‌ریزی اهداف کلی بخش سلامت در برنامه ششم بود.
وی اشاره کرد: با در اختیار قرار دادن برنامه عملیاتی سال 95 استان‌ها، تعدادی از دانشگاه‌ها نتیجه پیشرفت برنامه در واحد خود را گزارش دادند.
دکتر جمالی در ادامه به 16 برنامه در نظر گرفته‌شده در استان‌ها پرداخت؛ و میزان پیشرفت در سال 94 و میزان پیش‌بینی تا پایان برنامه ششم را بررسی کرد. در ادامه دکتر همتی از لرستان به تشریح برنامه عملیاتی استان لرستان، پرداخت.

لزوم طراحی و اجرای سامانه یاس
دکتر تشکری استاد دانشگاه امیرکبیر و طراح سامانه یاس به بررسی و ضرورت اجرای این سامانه پرداخت. وی اعلام کرد سامانه یاس یکی از برنامه‌ریزی‌هایی بود که در حوزه سلامت انجام‌شده بود. وی در این خصوص گفت مردم‌دوست دارند بیشترین خدمت را به مراکز درمانی و بیماران انجام دهند. ولی نبود سیستم یکپارچه و عدم اطلاعات کافی یکی از مشکلاتی بود که سر راه خیرین وجود داشت.
دکتر تشکری این سامانه را محلی برای ثبت اطلاعات و نیازمندی‌های مختلف واحدهای درمانی در سراسر کشور و هدفی برای جلب اعتماد، امکان پرداخت هدفمند، تطبیق با بودجه و سلیقه خیرین و امکان مشاهده نتیجه کار توسط خیر برشمرد.
مجری سامانه یاس اعلام کرد: مدت‌هاست که سیستم تحت آزمایش است و اطلاعات به‌صورت آزمونه در چند دانشگاه ثبت‌شده است. شماره‌حساب 190 بانک مرکزی در این سامانه امکان پرداخت از تمامی بانک‌ها را برای مردم و خیرین امکان‌پذیر کرده است.
وی یکی از ویژگی‌های این سامانه را امکان پیگیری واریزی وجه و خدمت توسط خیر دانست و رمز موفقیت آن را به‌روز نگه‌داشتن اطلاعات در سامانه دانست؛ و در پایان تصریح کرد: هرچقدر سیستم دقیق‌تر و به‌روزتر باشد اعتماد مردم نیز بیشتر خواهد بود. در ادامه مهندس علی‌اکبریان کارشناس سامانه یاران سلامت (یاس) به رفع ابهامات و سؤالات در بخش‌های مختلف سامانه پرداخت.

احداث 60 همراه سرا در کشور تا پایان سال 95
دکتر حریمی مدیرعامل موسسه خیریه آتیه سازان در ادامه از طرح ملی احداث همراه سرا برای بیماران گفت. وی در ابتدا با معرفی موسسه به اهداف آن اشاره کرد و ضرورت اجرای طرح و تفاهم‌نامه‌ای که با شهرداری، وزارت بهداشت و کمیته امداد در این زمینه منعقدشده است را تشریح کرد.
دکتر حریمی اعلام کرد: برای تحول در نظام سلامت و تأمین رفاه حال همراهان بیماران، ممانعت از افزایش آسیب‌های اجتماعی، حفظ شان و کرامت همراهان بیماران و...مصمم شدیم در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور طبق تفاهم‌نامه برای همراهان بیمار همراه سرا احداث کنیم. وی در ادامه از پیش‌نویس قرارداد، مشخصات فنی طرح، ساختار تشکیلاتی همراه سرا، شیوه‌نامه اجرای طرح و نگهداری و اداره آن و ...صحبت کرد.
مدیرعامل موسسه خیریه آتیه سازان افزود: تاکنون عملیات اجرایی 10 همراه سرا شروع‌شده است.20 دانشگاه هم تا پایان سال بازدید شده و نقشه آن برای اجرای طرح بررسی می‌شود. دکتر حریمی خاطرنشان کرد: با همکاری دانشگاه‌ها و خیریه‌ها ان‌شاءالله تا پایان سال 95 شاهد کلنگ زنی 60 همراه سرا در سطح کشور باشیم. وی ساخت مراکز درمانی را از برنامه‌های آتی این موسسه خواند.

دکتر گلمکانی عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت را تشریح کرد
دکتر محمدمهدی گلمکانی دبیر هیئت‌مدیره نظام پزشکی تهران گزارشی از عملکرد ستاد مؤلفه‌های اجتماعی مؤثر بر سلامت ارائه داد. وی به بند 11 سیاست‌های کلی ابلاغی مقام رهبری در افزایش آگاهی، توانمندی و ... در ارتقاء و حفظ سلامتی جامعه با استفاده از ظرفیت‌های مختلف سازمانی اشاره کرد.
دکتر گلمکانی در ادامه از عوامل اجتماعی تأمین‌کننده سلامتی و برخی برنامه‌های مرتبط با مؤلفه‌های اجتماعی موثربر سلامت گفت.
وی چگونگی تشکیل ستاد مؤلفه‌های اجتماعی مؤثر بر سلامت و اقداماتی که تاکنون در این ستاد انجام‌شده است را تشریح کرد.

راه‌اندازی کلینیک‌های جامع مراقبت برای بیماران ام‌اس
دکتر صحراییان نایب‌رییس انجمن ام‌اس ایران در ادامه از نظام جامع مراقبت از بیماران ام‌اس گفت. وی از شیوع بالای ام‌اس در کشور ابراز نگرانی کرد و گفت: اطلس ام‌اس در دنیا ایران را جزء مناطق با شیوع بالای ام‌اس قرار می‌دهد. وی تعداد بیماران ثبت‌شده ام اس در سایت وزارت بهداشت را سالیانه 3000 نفر مورد جدید اعلام کرد.
دکتر صحراییان علل مختلف شیوع بالای بیماری‌های اتوایمیون را زندگی مدرنیزه، تغییر رژیم غذایی، مجاورت کم با آفتاب، علل ژنتیکی و... اعلام کرد.
نایب‌رییس انجمن ام‌اس ایران افزود: در ایران وضع درمان و داروی این بیماران خوب است ولی وضعیت مراقبت این بیماران قابل‌توجه نیست. وی شرایط عدم وجود مراکز مراقبتی، مراقبت ضعیف و ... را از عوامل اجرای طرح نظام جامع مراقبت اعلام کرد. در این طرح به ازای هر 500 بیمار باید یک پرستار آموزش‌دیده، پزشک عمومی و متخصص مغز و اعصاب، روان‌پزشک و...باشد.
وی در پایان سخنانش با تأکید بر اهمیت راه‌اندازی کلینیک نظام جامع مراقبت اعلام کرد: این کلینیک به‌صورت آزمونه در 4 بیمارستان تهران اجرا خواهد شد.

پیشنهاد استقرار کلینیک جامع سوختگی در بیمارستان‌های مجهز به بخش سوختگی
دکتر فاطمی رییس مرکز تحقیقات سوختگی در دانشگاه ایران گزارشی از وضعیت سوختگی در کشور ادامه داد. وی با اعلام این مطلب که هیچ بیماری دیگری وضعیت اسفناک بیماران سوختگی را ندارند گفت: وضعیت پیشگیری و درمان سوختگی به‌خوبی انجام نمی‌شود.
دکتر فاطمی اعلام کرد: هرروز 10 نفر در کشور ما بر اساس سوختگی می‌میرند. در ایران هیچ جا چه در منزل چه در مدارس و محل کار امن نیست. ما پیشگیری را در کشور فراموش کرده‌ایم.
وی علل سوختگی‌های بالا در کشور را آموزش ناکافی، سطح پایین اطلاعات مردم، بازدارنده نبودن قوانین در نقص‌های ایمنی و ... اعلام کرد. رییس مرکز تحقیقات سوختگی در دانشگاه ایران هزینه‌ها و عوارض سوختگی را بالا دانست و پیشنهاد تشکیل کمیته ملی پیشگیری از سوختگی را داد و خواستار اصلاح قوانین، آموزش در مدارس مهدکودک‌ها، آموزش عمومی در صداوسیما و رفع این سهل‌انگاری در سوختگی شد.
دکتر فاطمی کیفیت درمان، میزان تجهیزات و تخت بیمارستانی را در سوختگی ناکافی دانست؛ و اعلام کرد در حال حاضر 1600 تخت بیمارستانی در کشور کم داریم.
وی در ادامه پیشنهاد استقرار کلینیک جامع سوختگی در بیمارستان‌های مجهز به بخش سوختگی را داد. وی از ویژگی‌های این کلینیک ارائه خدمات رایگان به بیماران، وجود فیزیوتراپ، روانشناس، متخصص و تمامی امکانات و دارو و لباس با تعرفه دولتی و گاها با همکاری خیرین به‌صورت رایگان دانست.

تلاش برای کاهش سوختگی در شب چهارشنبه‌سوری
 دکتر دلشاد رییس دانشگاه البرز در ادامه مبحث سوختگی به اتفاقات ناگوار چهارشنبه‌سوری اشاره کرد و خواستار برنامه‌ریزی دقیق برای کاهش سوانح شد. وی به طرح مسابقه برای مدارس در سطوح مختلف اشاره کرد و خواست عواقب و ضرر و زیان مواد محترقه توسط دانش آموزان به صور مختلف نقاشی و شعر در مرحله مسابقه و رقابت قرار گیرد و نفرات اول در صداوسیما عواقب این کار را به همسالان گوشزد کنند. این رقابت زمینه‌ای برای آموزش و پیشگیری محیا می‌کند. وی از واحدهای استانی خواست تا این طرح را قبل از چهارشنبه‌سوری یک‌بار در استان خود به اجرا درآورند.

فوت روزانه 7 تا 10 بیمار نیازمند به پیوند
دکتر قبادی عضو انجمن اهدای عضو ایرانیان از وضعیت اهدای عضو ایران گفت. وی به بررسی وضعیت پیوند عضو در سال‌های گذشته و وضعیت نموداری پیوند ایران در مقایسه جهانی پرداخت. وی ایران را تنها کشور در خاورمیانه دانست که تمامی پیوندها در آن صورت می‌گیرد.
دکتر قبادی یک از مشکلات پیوند در ایران را باوجود متخصصین متبحر و تجهیزات، فرهنگ‌سازی و آگاهی کم مردم در این زمینه دانست.
عضو انجمن اهدای عضو ایرانیان وضعیت رشد اهدای عضو در 15 سال گذشته در ایران را تشریح کرد و گفت: در حال حاضر با جمعیت 80 میلیونی کشور و باوجود 5 تا 8 هزار مرگ مغزی در سال، تعداد سالانه اهدای عضو در سال حدود 700 نفر است. دکتر قبادی تأکید کرد: باوجود افزایش تعداد پیوند در کشور، باز برای رسیدن به حد استاندارد باید 5 برابر زحمت بکشیم.
وی با تشریح وظایف بخش مراکز فراهم آوری و پیوند اعضا از مشکلات مسیر پیوند به 4 حلقه مفقودی فرهنگ‌سازی، مددکاری، آموزش و پژوهش در این مسیر اشاره کرد.
دکتر قبادی از طرح‌های نوین وزارت بهداشت به طرح شبکه‌ای شدن پیوند در کشور و طرح irnopt اشاره کرد. از مشخصات این طرح ارتقاء تعداد مراکز فراهم آوری در کشور، ارتقاء تعداد مراکز پیوند در کشور و ... اعلام شد.
وی از نقش‌های مهم و عناصر ضروری در اهدای عضو از نقش پررنگ خیرین در توسعه ساختار و تأمین تجهیزات پیوند گفت.
عضو انجمن اهدای عضو ایرانیان در پایان خواستار مشارکت بیشتر در آگاهی و فرهنگ‌سازی شد و افزود: هستند کسانی که هنوز هم به انتظار ایستاده‌اند و ما همچنان به سعی خود ادامه می‌دهیم.

گسترش جلسات سازمان‌های مردم‌نهاد در سطح استان‌ها
دکتر احمدی دبیر شورای گسترش سازمان‌های مردم‌نهاد در ادامه گزارشی از فعالیت‌های سازمان‌های مردم‌نهاد ارائه داد. وی به توسعه پایدار جوامع با مشارکت اجتماعی سازمان‌یافته اشاره کرد و نقش‌های دوگانه سازمان‌های مردم‌نهاد در اطلاع‌رسانی مشکلات و معضلات به نهادهای دولتی و فراهم کردن بستر مناسب برای اجرای سیاست‌های دولت در عرصه سلامت را مهم دانست.
دکتر احمدی در بیانات خود به انواع مشارکت در نظام سلامت، آثار مثبت مشارکت و ...اشاره کرد.
وی از جلسات برگزارشده با سمن‌ها گفت و خواستار گسترش این جلسات در سطح استان‌ها با موضوعات مختلف بهداشتی، غذا و دارو و... شد.
دکتر احمدی از اقدامات و برنامه‌های آتی در ارتقاء و به‌روزرسانی بانک اطلاعاتی سمن‌های ملی و استانی، شبکه‌سازی سازمان‌های مردم‌نهاد مداخله‌گر در برنامه‌های سلامت کشوری و ... گفت.
وی در پایان با اشاره به فعالیت 492 سمن در سطح استان‌ها خواستار توسعه کمی و کیفی سمن‌ها شد تا کار خیر استمرار یابد.
گفتنی است در این جلسه مقرر شد اطلاعات سایت خیرین توسط کلیه دانشگاه‌ها ثبت شود و گزارش عملکرد حوزه مشارکت‌های 4 دانشگاه به جلسه بعد موکول شد./ق

عکس و خبر:باقرزاده

 

  • گروه خبری : مدیریت امور مالی
  • کد خبر : 58119
کلمات کلیدی
تهیه کننده:

تنظیمات قالب