کارگاه عملی، آموزشی تربیت مربی احیای نوزاد در بیمارستان جامع بانوان آرش برگزار شد

در راستای ارتقای سطح آموزش و افزایش مهارت کارکنان درمانی و در جهت اجرای اقدامات لازم در زمینه احیای نوزاد و تربیت کادر مجرب، کارگاه آموزشی به همت معاونت درمان در بیمارستان آرش برگزار شد.

گالری تصاویر

به گزارش روابط عمومی بیمارستان جامع بانوان آرش، کارگاه احیای نوزادان روز دوشنبه  20 شهریور 96 ویژه گروه مامایی به روش جدید توسط استادان و متخصصان نوزادان در بیمارستان جامع بانوان آرش برگزار شد.
این کارگاه با حضور ماماهای شاغل در بلوک زایمان از بیمارستانهای آرش، سورنا و پارسا و در دو گروه مجزا با هدف ارتقای سلامت نوزادان از طریق بهبود مراقبت از نوزاد بلافاصله پس از تولد آغاز شد و در ادامه پس از آموزش توسط متخصصین امر، تعدادی از شرکت کنندگان با انجام مراحل احیاء و با مشکلات احتمالی آن از نزدیک آشنا شدند.
این کارگاه آموزشی با محوریت تربیت مربی برای احیای نوزاد، با حضور دکتر تهرانیان رئیس گروه مادر،نوزاد مامایی معاونت درمان ، احمدی کارشناس نوزادان و تدریس توسط دکتر فارسی فوق تخصص نوزادان نارس و دکتر امینی فوق تخصص نوزادان بیمارستان ولیعصر بمدت یک روز در سالن آمفی تئاتر بیمارستان برگزار شد.