• تاریخ انتشار : 1402/11/26 - 13:08
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 288
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

پنجمین کنگره جراحی قاعده جمجمه و هیپوفیز

دکتر قناعتی: از پژوهش‌های آینده‌نگاری که بر اساس مطالعه مقالات علمی جهان و متناسب با شرایط کشور باشد حمایت می‌کنیم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در پنجمین کنگره جراحی قاعده جمجمه و هیپوفیز گفت: از پژوهش‌های آینده‌نگاری که بر اساس مطالعه مقالات علمی جهان و متناسب با شرایط کشور باشد حمایت می‌کنیم.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در پنجمین کنگره جراحی قاعده جمجمه و هیپوفیز در بیمارستان سینا 26 بهمن 1402 گفت: خود را  به گونه ای شاگرد جراحی اعصاب می دانم زیرا نورواینترونشن یک فلوشیپ میان رشته ای است که برای نخستین بار در کشور در بیمارستان امام خمینی( ره) با حمایت استادان جراحی اعصاب راه اندازی شد.
رئیس دانشگاه، بر اهمیت فعالیت بین‌رشته‌ای تأکید کرد و گفت: دقت در برنامه‌ریزی بر اساس منافع جامعه و کارگروهی و رشد شخصی بسیار مهم است و باید موردتوجه قرار گیرد.
دکتر قناعتی با اشاره  به رشد خوب در حوزه جراحی اعصاب دانشگاه گفت: دانشگاه از توسعه رشته بیماری‌های مغز و اعصاب و برنامه‌ها و نوآوری‌های این رشته حمایت می‌کند.
دکتر قناعتی بر نگاه مسئولیت‌پذیر، بدهکارانه و در راستای خدمت به جامعه تأکید کرد و گفت: امیرکبیر نمونه بارز شخصیتی است که نگاه بدهکارانه به جامعه داشت و خدمات زیادی به کشور ارائه کرد.  دانشگاه نیز با نگاه مسئولیت‌پذیری که نسبت به جامعه دارد در صدد اتمام 25 درصد پروژه‌های نیمه‌تمام برآمده و خدمات بهداشتی بسیاری به جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران ارائه داده است. در حقیقت با نگاه خدمت به جامعه می‌توان کارهای بزرگی به انجام رساند.
رئیس دانشگاه از راه‌اندازی مرکز بین‌المللی علوم اعصاب ایرانیان در سال آتی خبر داد و گفت: این پروژه پس از حدود ده سال توقف دوباره ازسرگرفته شد و  فرصت خوبی برای توسعه فعالیت‌های گروه بیماری‌های علوم اعصاب است و امکانات لازم برای تحقیقات پایه را فراهم می‌آورد.
وی با اشاره به رشد 20 درصدی دانشگاه در زمینه انتشار مقاله در مجلات بین المللی در دو سال گذشته گفت: این رشد حاصل توانمندی استادان و حمایت های دانشگاه از محققان است.
رئیس دانشگاه به برنامه‌های دانشگاه در توسعه آموزش مجازی اشاره کرد و گفت: امکانات و نرم‌افزارهای آموزش مجازی در بیمارستان حضرت مهدی (عج) در حال آماده‌سازی است و می‌تواند برای آموزش جراحی‌های مختلف از جمله جراحی قاعده جمجمه  مورداستفاده قرار گیرد.
وی با اشاره به دستاوردهای پژوهشی دانشگاه خاطرنشان کرد: از  پژوهش‌های آینده‌نگاری که بر اساس مطالعه مقالات علمی جهان و متناسب با شرایط کشور باشد حمایت می‌کنیم.

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 259306
زهرا  حری
تهیه کننده:

زهرا حری

تصاویر

تنظیمات قالب