کودکان و فضای مجازی محور اصلی ششمین همایش سالانهی سلامت روان و رسانه
سلامت روان، چالش های علمی و عملی در رسانه، سینما و رسانه های تصویری و سلامت روان کودک، ادبیات و رسانه های توشتاری از موضوعات اصلی روز دوم ششمین همایش سلامت روان و رسانه بودند.
گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی روز چهارشنبه 28 بهمن ماه سال جاری دومین روز ششمین همایش علمی سالانه سلامت روان و رسانه در سالن همایش بیمارستان روزبه برگزار شد.
پانل اول با موضوع سلامت روان، چالش های علمی و عملی در رسانه با حضور دکتر جواد محمودی قرایی،روانپزشک اطفال و دبیر انجمن روانپزشکی کودک و نوجوان ایران، دکتر احمد حاجبی، مشاور وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در امور سلامت روان، دکتر سید محمد برکاتی، رئیس اداره سلامت کودکان وزارت بهداشت، دکتر فربد فدایی، روانپزشک، دکتر عبدالله گیویان، دکترای جامعه شناسی،دکتر امیر عباس فتاح زاده مدیر مسئول نشریه سلامت و سپید و دکتر مهدی تهرانی دوست، رئیس انجمن روانپزشکی کودک و نوجوانان ایرانی تشکیل شد.
موضوعات مطرح شده در پانل اول شامل خودکشی در نوجوانان و رسانه، سواد سلامت روان، نقش رسانه در برنامه تکامل اوایل کودکی، جرائم کودک و نوجوان و رسانه، تجربه های عملی در صدا و سیما، مد و رسانه و سلامت روان کودک و نوجوان واصلاح رفتار رسانه بود.
سپس علی میرزایی سردبیر نشریه نگاه نو سخنرانی خود را با موضوع کودک و نوجوان، خشونت و رسانه ها ارائه کرد.
در ادامه مراسم تجلیل و اهدای جایزه کرسی یونسکو با حضور دکتر معین، رئیس کرسی یونسکو در آموزش سلامت برگزار شد و پس از اجرای موسیقی زنده، پانل دوم با موضوع سینما و رسانه های تصویری و سلامت روان کودک با حضور دکتر ارسیا تقوا، روانپزشک و منتقد سینما، مسعود کرامتی، کارشناس هنرهای نمایشی، کارگردان، تهیه کننده و بازیگر، فرشته طائر پور،فیلنامه نویس و فرهاد توحیدی،کارشناس ادبیات دراماتیک و فیلنامه نویس تشکیل شد.
موضوعات مطرح شده در پانل دوم نیز شامل تاثیرات روان شناختی سینما بر کودکان و نوجوانان (تفاوت اثر روان شناختی آثار سینمایی در ایران با نمونه تولیدات دیگر)، قابلیت های سینما در جهت ارتقای بهداشت روان کودکان و نوجوانان،نمونه های مشکل آفرین سینما برای کودکان و نوجوانان و تفاوت آثار تولیدی سینمایی و رسانه ای بود.
پس از استراحت کوتاهی برای صرف ناهار و اقامه نماز برنامه بعدازظهر همایش با سخنرانی دکتر ملیحه کدیور، فوق تخصص نوزادان در خصوص اخلاق و تعهد حرفه ای در فضای مجازی آغاز شد و در ادامه پانل سوم با موضوع ادبیات و رسانه های نوشتاری با حضور مصطفی رحماندوست، کارشناس زبان و ادبیات فارسی، شکوه حاج نصراله، کارشناس شورای کتاب کودک، دکتر زهرا موسوی، روانپزشک، معصومه انصاریان، نویسنده حوزه کودک و پژوهشگر،نویسنده حوزه کودک و پژوهشگر، علی اصغر سیدآبادی، شاعر و نویسنده حوزه کودک و دکتر مهدی یوسفی، نویسنده و منقد ادبیات کودک تشکیل و اجرا شد.
موضوعات مطرح شده در پانل آخر هم شامل آرامش بخشی قصه گویی و ترانه های نوازشی، آیا کتاب آرام بخش است؟ ادبیات عامل موثر پیشگیری بیماریهای روانی، ادبیات فراتر از واقعیت،خواندن مشارکتی و سلامت روان، کتاب درمانی و گونه های ادبی بود.
در پایان دکتر ایازی، دبیر اجرایی همایش ضمن قدرانی از سخنرانان و شرکت کنندگان اعلام کرد که محور همایش سال آینده بر پایه فرهنگ استوار خواهد بود./ق
خبر:واحدی
نظر دهید