برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان غذای دستکاری ژنتیک شده در معاونت غذا و دارو

رنجبر

  • گروه خبری : معاونتها و مراکز ستادی
  • کد خبر : 144240
/useruploads/1549793100091crx.jpg /useruploads/1549793119128kfl.jpg /useruploads/1549793140429fsg.jpg /useruploads/1549793191897aeo.jpg /useruploads/1549793220176wky.jpg /useruploads/1549793240053xkb.jpg /useruploads/1549793271275iqu.jpg /useruploads/1549793303618htp.jpg
کلمات کلیدی
خدیجه آب پر - عکاس
تهیه کننده:

خدیجه آب پر - عکاس

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب