کارگاه آموزشی یکروزه با عنوان اصول برچسب‌گذاری محصولات غذایی و آشامیدنی و نشانگرهای رنگی

ابراهیمی

  • گروه خبری : معاونتها و مراکز ستادی
  • کد خبر : 141947
/useruploads/1532336291037thp.jpg /useruploads/1532336329785iny.jpg /useruploads/1532336343011uun.jpg /useruploads/1532336358540bal.jpg /useruploads/1532336378617rov.jpg /useruploads/1532336394952rqe.jpg /useruploads/1532336407545abm.jpg /useruploads/1532336419691mxp.jpg /useruploads/1532336432377yda.jpg /useruploads/1532336454131yxh.jpg /useruploads/1532336495228xxe.jpg
کلمات کلیدی
خدیجه آب پر - عکاس
تهیه کننده:

خدیجه آب پر - عکاس

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب