هفته ملی عفاف و حجاب

پرستو حسینی: حجاب برای من یک انتخاب قلبی است

دانشجوی دکترای تخصصی ویروس‌شناسی پزشکی دانشکده بهداشت گفت: بهترین راه برای ترویج حجاب در جامعه معرفی الگوهای موفقی است که با رعایت کامل پوشش حرفه‌ای مشغول ارائه خدمت به هم‌وطنان هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران،  پرستو حسینی دانشجوی سال آخر دکترای تخصصی ویروس‌شناسی پزشکی دانشکده بهداشت در مصاحبه‌ای که به مناسبت گرامیداشت هفته عفاف و حجاب با همکاری معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه، در استودیو شفا انجام شد؛ با اشاره به بهترین راه ترویج حجاب در جامعه به‌ویژه جامعه‌ی دانشگاهی؛ گفت: جامعه‌ی دانشگاهی ما جامعه‌ی آکادمیک، علمی و در بطن اجتماع است که بهترین راه برای ترویج حجاب در جامعه معرفی الگوهای موفق است به طور نمونه؛  افرادی که در حیطه پزشکی به‌عنوان دانشجو و استاد با رعایت کامل پوشش حرفه‌ای مشغول ارائه خدمت به هم‌وطنان هستند. 
وی افزود: در جامعه‌ی پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی تهران افراد زیادی به‌عنوان الگوی موفق داریم که باحجاب برتر در عرصه‌های پزشکی در مراکز درمانی به‌عنوان هیئت‌علمی فعالیت می‌کنند و هیچ‌گونه منافاتی حجاب برتر آنها با فعالیت اجتماعی نخواهد داشت.  
حسینی با بیان اینکه از دوران کودکی با قرآن در ارتباط هستم و ارتباط قلبی زیادی با این کتاب مقدس دارم، یادآور شد: وقتی با اشراف کامل هم در حیطه‌های علمی خودمان حضور پیدا می‌کنیم و یک مطلب علمی را از زبان استاد می‌پذیریم حجاب هم برای باید برایمان به این شکل باشد. چادر را به‌عنوان حجاب پذیرفته‌ام و اصلاً از طرف خانواده برای من اجباری نبوده است. بر اساس یک الگویی که همه رعایت کرده‌اند من هم رعایت می‌کنم، حجاب برای من یک انتخاب قلبی است. 
وی ادامه داد: باتوجه‌به آیات بسیار مهمی که در قرآن در سوره احزاب و سوره نور داریم که بسیار معروف هستند و سندی بالاتر از آن وجود ندارد این خود یکی از دلایل محکمی می‌تواند برای پوشش باشد، حجاب به من امنیت می‌دهد و آن وقار و متانتی که حجاب به یک زن می‌دهد برای من ارزشمند است، حس خوبی در این پوشش دارم.
حسینی تصریح کرد: با یک جامعه‌ی تحصیل‌کرده روبرو هستیم که می‌توانیم  از زبان علم و فرهنگ با این جامعه صحبت کنیم. مطالعه‌ای داشتم از ادیان های مختلف که در کشورهای غربی زندگی می‌کردند که حتی در آن جوامع هم افرادی هستند که حجاب برتر را پذیرفته‌اند. ما در همه محیط‌ها یک پوشش نداریم و بسته به شرایط پوشش ما نیز تغییر می‌کند به طور نمونه در منزل و محیط کار پوشش‌های مختلفی برای ما تعریف شده است. به‌عنوان یک دانشجو و استاد باید بپذیریم که پوشش محیط آکادمیک باید گویای حرفه و شغل ما در اجتماع باشد. باید بپذیریم محیط علمی متفاوت از محیط شخصی ما است و پوشش خاصی برای آن تعریف شده است.
وی تاکید کرد: ما مطالعه در حیطه‌ی علمی و مسائل دیگر داریم و سعی می‌کنیم که در حرفه‌ی خودمان بهترین باشیم. مسلمان هستیم و در یک جامعه‌ی اسلامی زندگی می‌کنیم اگر دین اسلام را با عنوان یک دین برتر پذیرفته‌ایم باید به اصول اسلامی پایبند باشیم نه اینکه با زور بپذیریم. کتاب مقدس قرآن را با تعمق و تامل بیشتری مطالعه کنیم و برای تفسیر کتاب آسمانی قرآن وقت بیشتری بگذاریم چرا که پاسخ بسیاری از سؤالات در حیطه حجاب را هم از آن خواهیم گرفت.
 

صوت ها

کلمات کلیدی
مهدی  گلپایگانی
تهیه کننده:

مهدی گلپایگانی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب