اردوی مناجات در کوهستان ویژه دانشجویان پسر برگزار می شود

به همت مدیریت امور هنری و فوق برنامه و با شرکت جمعی از دانشجویان دانشگاه، اردوی مناجات در کوهستان ویژه دانشجویان پسر در ارتفاعات شمال تهران (تپه نور الشهداء - کلکچال) برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی، این اردو به همت مدیریت امور هنری و فوق برنامه و با مشارکت مدیریت های امور دانشجویی و تربیت بدنی به مناسبت ماه مبارک رمضان و با شرکت جمعی از دانشجویان دانشگاه، روز پنج شنبه 11 خردادماه 96 مصادف با ششمین روز ماه مبارک رمضان در ارتفاعات شمال تهران (تپه نور الشهداء - کلکچال) برگزار خواهد شد.
شرکت کنندگان ضمن صرف وعده افطار و سحری برنامه های متنوعی از جمله نماز جماعت، دعای کمیل، زیارت عاشورا، تواشیح و همسرایی را به اجراء خواهند گذاشت.
توضیح اینکه، علاقه مندان به ثبت نام می توانند با مراجعه به مدیریت امور هنری و فوق برنامه دانشگاه به آدرس، خیابان انقلاب، خیابان قدس، ساختمان معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران، شماره 21، طبقه ششم نسبت به ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر اقدام کنند.