اعلام 8 تیم برتر دانشگاه جهت صعود به مرحله یک چهارم نهایی مسابقات سراسری فوتسال جام لیله القدر

در ادامه برگزاری مسابقات سراسری فوتسال جام لیله القدر، 8 تیم برتر دانشگاه جهت صعود به مرحله یک چهارم نهایی این رقابتها تعیین شدند.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مدیریت تربیت‌بدنی دانشگاه، هشتمین شب از مسابقات سراسری فوتسال کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران تحت عنوان «جام لیله القدر» در مجموعه ورزشی بزرگ شهید چمران، با پیروزی تیم های مدیریت حراست دانشگاه، بیمارستان امام خمینی (ره)، بیمارستان امیراعلم و معاونت توسعه دانشگاه (الف) همراه بود.
این گزارش حاکی است در شب دوم رقابت های مرحله یک هشتم نهایی مسابقات سراسری فوتسال کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه (جام لیله القدر)، در بازی نخست تیم مدیریت حراست دانشگاه توانست با کسب نتیجه 2 بر 1 تیم مدیریت امور خوابگاهها (ب) را شکست دهد. در بازی دوم تیم معاونت درمان دانشگاه نتیجه را 6 بر 1 به تیم بیمارستان امام خمینی (ره) واگذار کرد.
در ادامه برگزاری این رقابت‌ها، تیم بیمارستان امیراعلم با نتیجه 3 بر صفر تیم بیمارستان بهارلو را شکست داد.
در نهایت و در آخرین بازی برگزار شده در مسابقات مرحله یک هشتم نهایی، دو تیم معاونت توسعه دانشگاه (الف) و بیمارستان فارابی (الف) در جریان بازی به ‌تساوی صفر بر صفر دست ‌یافتند و در ضربات پنالتی، تیم معاونت توسعه دانشگاه (الف) توانست با کسب نتیجه 3 بر 2 پیروز میدان شود.
 بدین ترتیب و با پایان شب دوم رقابتهای مرحله یک هشتم نهایی مسابقات سراسری فوتسال کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه که با تعیین چهار تیم دیگر صعود یافته به مرحله یک چهارم نهایی این مسابقات در شب گذشته همراه بود، مجموعاً 8 تیم معاونت توسعه دانشگاه (الف)، دانشکده دندانپزشکی، مدیریت حراست دانشگاه، بیمارستان سینا، مدیریت امور خوابگاه ها (الف)، بیمارستان امام خمینی (ره)، بیمارستان امیراعلم و بیمارستان رازی به مرحله یک چهارم نهایی مسابقات سراسری فوتسال جام لیله القدر راه یافتند.
از سوی اداره مسابقات و تیم های ورزشی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه، برنامه مرحله یک چهارم نهایی مسابقات سراسری فوتسال جام لیله القدر که دوشنبه 31 خرداد ماه در سالن چند منظوره مجموعه ورزشی بزرگ شهید چمران برگزار می گردد، به شرح ذیل اعلام گردیده است:
ساعت 21:30 : مدیریت امور خوابگاه ها (الف)- دانشکده دندانپزشکی
ساعت 22:15 : بیمارستان سینا - بیمارستان رازی