انتشار اولین فصلنامه آزمایشگاه پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران

فصلنامه الکترونیکی علمی، پژوهشی آزمایشگاه پیش‌بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران برای اولین بار در بهار 1401 منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران آزمایشگاه پیش بالینی، اولین فصلنامه الکترونیکی علمی، پژوهشی این آزمایشگاه برای اولین بار در بهار 1401 با 10 سرفصل و در 72 صفحه ویژه علاقه‌مندان حوزه پیش بالینی منتشر شد.
از جمله سرفصل‌های این نشریه می‌توان به اخبار از فعالیت‌های و رویدادهای آزمایشگاه، تازه‌های تصویربرداری پیش بالینی که شامل مهم‌ترین اخبار این حوزه در جهان است، مقاله‌های برتر محققان آزمایشگاه، جدیدترین اسکن‌های تصویربرداری، مصاحبه با اساتید برتر تصویربرداری پیش بالینی، ارائه یافته‌های علمی با رویکرد ساده‌تر، معرفی خدمات، رویدادها و آمار عملکرد آزمایشگاه و معرفی باشگاه پژوهشگران آزمایشگاه پیش بالینی اشاره کرد.
علاقه‌مندان جهت مشاهده این فصلنامه می‌توانند به این لینک مراجعه کنید.
در صورت علاقه به مشارکت در محتوای این فصلنامه می‌توانید با آدرس ایمیل tpcf@tums.ac.ir در تماس باشید.
برای کسب اطلاعات بیشتر به وب‌سایت آزمایشگاه با آدرس https://tpcf.tums.ac.ir/  مراجعه نمایید.
زهرا  قدیری

زهرا قدیری