اهدای عضو از مرگ مغزی در بیمارستان شریعتی در تابستان امسال جان بیش از 10 بیمار را نجات داد

رئیس واحد فراهم آوری اعضای پیوندی بیمارستان شریعتی از نجات جان بیش از 10 انسان نیازمند پیوند عضو در تابستان امسال خبر داد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شریعتی، دکتر فاطمه یعقوبی رئیس واحد فراهم آوری اعضای پیوندی بیمارستان شریعتی تعداد اهدای کلیه را شش مورد در امسال دانست و گفت: در تابستان امسال همچنین 7 مورد اهدای کبد و یک مورد اهدای قلب از مرگ مغزی داشتیم.
به گفته دکتر یعقوبی این تعداد اهدای عضو از هفت مرگ مغزی انجام‌شده است که سه نفر از دانشگاه علوم پزشکی قم و 4 نفر از دانشگاه علوم پزشکی تهران ارجاع شده بودند.
همچنین دکتر یعقوبی در همایش پیوند کلیه از مرگ مغزی که پنج‌شنبه 11 مهر در بیمارستان شریعتی برگزار شد درخواست کرد تمامی بیماران با سطح هوشیاری پایین‌تر از 5 به واحد فراهم آوری اعضای پیوندی بیمارستان شریعتی از طریق تماس با کد 7352 اطلاع داده شوند.
 خبر: فرانک معصومی فرد
عکس: مهدی ولی الهی