بازدید تیم ارزیابی اعتباربخشی آموزشی از بیمارستان جامع بانوان آرش

تیم کارشناسی اعتباربخشی آموزشی از امکانات آموزشی، پژوهشی و رفاهی بیمارستان جامع بانوان آرش بازدید کردند.

گالری تصاویر
به گزارش روابط عمومی بیمارستان جامع بانوان آرش، طبق برنامه زمانبندی شده تیم کارشناسان ارزیابی اعتبار بخشی آموزشی، روز چهارشنبه 14 تیر از بیمارستان جامع بانوان آرش بازدید کردند.
برنامه ارزیابی اعتباربخشی با حضور رییس و تیم ارزیابی برگزار شد.
دکتر پیرجانی قائم مقام رئیس بیمارستان و دکتر امینی مدیر بیمارستان، ضمن عرض خیر مقدم به ارزیابان در خصوص اهداف مرکز و همچنین اقدامات انجام شده پیرامون استانداردهای اعتباربخشی آموزشی توضیحاتی را بیان کردند و سپس ارزیابی محورهای استانداردهای اعتبار بخشی توسط ارزیابان مربوطه با حضور در واحدها و بخش های بیمارستان آغاز شد.
در ادامه ارزیابی نودویک سنجه مربوط به حوزه آموزش و پژوهش بازبینی شد و از امکانات آموزشی (کتابخانه) و پژوهشی و رفاهی(پاویون) و skill lab بازدید شد.
در جلسه اختتامیه، تیم ارزیاب ضمن قدردانی از همکاری و تلاش مسئولان این مرکز، گزارش مختصری از نتیجه بازدید و ارزیابی انجام شده ارائه خواهند کرد.