بازدید معاون آموزشی دانشگاه از مرکز قلب تهران

دکتر سیدفرشاد علامه و هیئت همراه به منظور بررسی چالش های موجود در زمینه آموزش از مرکز قلب تهران بازدید و با دکتر فراهانی رئیس مرکز و معاونان وی دیدار و گفت وگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز قلب تهران، روز شنبه 8 مرداد 1401 دکتر علامه معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران به همراه دکتر عظیم میرزاده مشاور معاون آموزشی و مدیر گروه بیماری های داخلی، دکتر قاضی خوانساری مدیر تحصیلات تکمیلی و دکتر سارا پور شهیدی مدیر امور آموزشی دانشگاه از مرکز قلب تهران بازدید و با دکتر علی واشقانی فراهانی رئیس، دکتر علی محمد حاجی زینعلی معاون آموزشی، دکتر حسین نوید معاون درمان و دکتر مسیح تاج دینی معاون پژوهشی مرکز قلب تهران دیدار و گفتگو کردند.
در این جلسه گزارشی از فعالیت های 20 ساله مرکز در امر آموزش و همچنین دستاوردهای 6 ماه اخیر ارائه و در ادامه چالش های موجود در مسیر آموزش مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و در آخر راه حل های عبور از این چالش ها پیشنهاد شد.
در پایان این جلسه دکتر علامه به همراه دکتر فراهانی و هیئت های همراه از حوزه آموزش، کتابخانه دکتر عارفی، انیمال لب، پاویون ها، بخش CCU، کت لب، اورژانس و درمانگاه های مرکز قلب تهران دیدن کرد.

سید محسن  اسماعیلی

سید محسن اسماعیلی