برنامه کوه پیمایی کاروان نشاط و سلامت دانشجویان دختر دانشگاه به مناسبت هفته سلامت برگزار شد

مديريت تربیت‌بدنی، کوه پیمایی یک روزه تفریحی-ورزشی را با عنوان کاروان نشاط و سلامت در یک روز بهاری، ویژه دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، انجمن کوهنوردی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه با هدف افزایش نشاط و تحرک در بین دانشجویان، کوه پیمایی یک روزه را با عنوان کاروان نشاط و سلامت در یک روز بهاری و در منطقه فشم-آبشار آهار (امامزاده شکرآب)، بصورت اختصاصی ویژه دانشجویان دختر دانشگاه برگزار کرد.
این کوه پیمایی روز جمعه 13 اردیبهشت 98 از ساعت 7 صبح تا 15، با حضور پرشور 36 دانشجوی دختر ورزشکار برگزار و یک روز بهاری را در طبیعت زیبای منطقه فشم سپری کردند.
مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران در نظر دارد به مناسبت های مختلف، کاروان های نشاط و سلامت را در بخش های دانشجویی، کارمندی و خانوادگی در طول سال برگزار کند.

فرزاد  سلطانپور

فرزاد سلطانپور