برگزاری جشنواره غذای سالم در معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه همزمان با هفته سلامت

مدیریت امور سلامت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران اقدام به برگزاری جشنواره غذای سالم ویژه اعضای هیات علمی ، کارکنان و دانشجویان دانشگاه می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، مدیریت امور سلامت دانشجویان در نظر دارد به مناسبت هفته سلامت با شعار"سیاره ما، سلامت ما" اقدام به برگزاری جشنواره غذای سالم ویژه اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه کند.در این جشنواره علاوه بر تقدیر از برگزیدگان، عواید حاصل از جشنواره صرف امور خیریه خواهد شد.
شایان ذکر در حاشیه این جشنواره، مدیریت امور سلامت دانشجویان اقدام به ارائه خدمات مشاوره ای در زمینه سلامت روان ، سلامت باروری و تغذیه و رژیم درمانی و آسیب شناسی و حرکات اصلاحی نیز خواهد کرد. زمان برگزاری این جشنواره یکشنبه 18 اردیبهشت سال 1401 از ساعت 9 صبح لغایت 14 در محل سالن آمفی تئاتر سازمان مرکزی خواهد بود.
علاقمندان به شرکت در این جشنواره می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر از چهارم لغایت هفدهم اردیبهشت ماه 1401 با شماره تلفن 88981424 تماس یا به لینک vsca.tums.ac.ir/foodfestival مراجعه کنند.
برای دریافت پوستر برنامه اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان