برگزاری جلسه آبان ماه کمیته بیمه، درآمد و اطلاعات سلامت در بیمارستان آرش

جلسه آبان ماه کمیته بیمه، درآمد و اطلاعات سلامت در بیمارستان جامع بانوان آرش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان جامع بانوان آرش، جلسه کمیته بیمه ، درآمد و اطلاعات سلامت ، سه شنبه 27 آبان 99 با حضور دکتر امیر عمرانی، مدیر بیمارستان، دکتر معصومه نتاج مجد، معاون درمان و غلامرضا صدوق محمدی رئیس حسابداری برگزار شد.
در این جلسه د رآمد نقدی – بیمه ای بررسی و با آمار 6 ماهه اول سال 98 مقایسه شد. کسورات مهرماه ، کسورات مربوط به پزشکان بررسی و مداخلات اصلاحی انجام شد و بازخورد آن به پزشکان اعلام شد.
در کمیته اطلاعات سلامت مشکلات و موانع مربوط به راه اندازی فراخوان اتاق پزشک در درمانگاه های سرپایی و پایش نواقص مربوط به سامانه سپاس آزمایشگاه و بیمارستان مورد بررسی قرار گرفت.

سارا احمدی زاده

سارا احمدی زاده