برگزاری جلسه آموزشی تغذیه در سالمندان و انجام آزمایش قند رایگان در شهرستان اسلامشهر

مراقب سلامت پایگاه شماره یک قاسم‌آباد از پایگاه‌های تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر از اهمیت رژیم غذایی مناسب، تحرک بدنی و مصرف مکمل‌ها در دوران سالمندی گفت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، در این جلسه آموزشی که یکشنبه ۱۳ بهمن ۹۸ برای سالمندان برگزار شد زهرا محمد زاده، مراقب سلامت این شبکه از اهمیت گروه‌های غذائی در سالمندان و مواد غذائی لازم و مورد نیاز در سالمندان بیمار (دیابتی و فشارخون) گفت و در ادامه در ارتباط با کاهش مصرف مواد نشاسته‌ای و قندی عدم مصرف نوشابه‌ها و شیرینی جات مطالب جامع و کاملی ارائه کرد.
در ادامه از سالمندان شرکت‌کننده در کلاس آموزشی آزمایش قند خون رایگان به عمل آمد.
 خبر: زینب ایمانی
زینب  ایمانی