برگزاری جلسه بحث و تبادل نظر در خصوص تفاهم نامه بودجه در مرکز آموزشی درمانی بهارلو

مدیر برنامه ریزی منابع مالی، بودجه و پایش عملکرد دانشگاه گفت: بیمارستان بهارلو در مدیریت منابع و مصارف جزو بیمارستان های پیشرو دانشگاه است.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، روز سه شنبه 28 آبان 98، جلسه هم¬ اندیشی، بحث و تبادل نظر در خصوص تفاهم نامه بودجه و عملکرد این مرکز طی سالیان اخیر با حضور دکتر رامین رحیم نیا، مدیر برنامه¬ریزی منابع مالی، بودجه و پایش عملکرد دانشگاه و هیئت همراه در سالن جلسات دفتر ریاست برگزار شد.
در ابتدای جلسه داود پناهی، مدیر، گزارشی در خصوص نحوه اجرای تفاهم نامه مالی در سال گذشته ارائه داد.
دکتر رحیم نیا، در این جلسه ضمن تشریح عملکرد بودجه ای بیمارستان از ابتدای سال تاکنون، گفت: بیمارستان بهارلو در مدیریت منابع و مصارف جزو بیمارستان های پیشرو دانشگاه بوده است.
مدیر برنامه¬ریزی منابع مالی، بودجه و پایش عملکرد دانشگاه با تاکید بر عملیاتی سازی تفاهم نامه های داخلی بیمارستان در سطح بخش ها و واحدها به لزوم مشارکت پرسنل در افزایش درآمد و صرفه جویی مبتنی بر منطق با در نظر گرفتن کیفیت ارائه خدمات اشاره کرد.
جلسه بحث و تبادل نظر در خصوص تفاهم نامه بودجه با بررسی  مشکلات پیش رو و ارائه راهکارهای پیشنهادی پایان یافت.
خبر و عکس: فهیمه نجاری

فهیمه  نجاری