برگزاری جلسه درون بخشی کمیته ملی مبارزه با سرطان در شهرستان اسلامشهر

جلسه درون بخشی کمیته ملی مبارزه با سرطان با حضور اعضای کمیته در شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، در این جلسه که با حضور دکتر امیراحمدی، معاون و کارشناسان مسئول واحدهای مبارزه با بیماری‌های واگیر و غیر واگیر، سلامت خانواده، واحد دارویی، آموزش و ارتقای سلامت، گسترش شبکه، سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس، سلامت روان سه‌شنبه ۲۴ دی ۹۸ برگزار شد پس از بیان اهداف برگزاری جلسه و زمان و شعار کمپین اطلاع‌رسانی؛ هریک از اعضای کمیته برنامه‌های پیشنهادی خود را ارائه کردند.
معصومه مهدی پور، کارشناس واحد مبارزه با بیماری‌های شبکه مکاتبه با تمامی واحدهای تحت پوشش شبکه برای برگزاری جلسات آموزشی برای گروه‌های مختلف سفیران سلامت، مراجعین، دانش آموزان، رابطین، گروه‌های هدف سازمان‌های بین بخشی، اعضای گروه‌های خودیار و ... هماهنگی با یکی از متخصصین جراحی عمومی شهرستان برای برگزاری جلسه آموزشی در خصوص پیشگیری از سرطان، انجام معاینات غربالگری سرطان پستان و پاپ اسمیر، برگزاری جشنواره غذای سالم و پخش تیزرهای تبلیغاتی از طریق تلویزیون در مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه‌ها را از اهم برنامه‌های پیشنهادی این هفته برشمرد.
خبر: زینب ایمانی
عکس: یونس بیاتی