برگزاری جلسه مشترک مرکز تحقیقات چشم پزشکی بیمارستان فارابی و مرکز تحقیقات چشم بصیر

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: زمینه های همکاری بیشتر مراکز تحقیقات چشم پزشکی فارابی و بصیر در نشست مشترک مسئولین این دو مرکز بررسی شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی، با هدف افزایش همکاری های پژوهشی، جلسه مشترک مرکز تحقیقات چشم پزشکی فارابی و مرکز تحقیقات چشم بصیر، روز سه شنبه ۲ شهریور ۱۳۹۵ در سالن شورای مرکز تحقیقات چشم فارابی برگزار شد.
در این جلسه دکتر جباروند، مدیر گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر لاشیئی رییس، دکتر سید فرزاد محمدی، معاون پژوهشی و دکتر اشرفی، کارشناس مرکز تحقیقات چشم فارابی، دکتر نامدار، مدیر عامل کلینیک بصیر، دکتر فرشاد نوری زاده، مدیر، دکتر داود ترابی، مدیر آموزش و مهندس بهزاد عزتی، مدیر پژوهش مرکز تحقیقات چشم بصیر حضور داشتند و در مورد کلیات و محورهای همکاری مشترک بین دو مرکز بحث و مذاکره نمودند.
برنامه ریزی جهت برگزاری جلسات علمی مشترک و امکان همکاری برای تربیت دانشجویان دکترای پژوهش محور از دیگر مباحث مورد مذاکره این جلسه بود./ق

خبر و عکس: امیدوار

معصومه  عزيزي