برگزاری جلسه هفتگی مرکز تحقیقات چشم پزشکی ترجمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران

در جلسه هفتگی مرکز تحقیقات چشم پزشکی ترجمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران گزارشی از نرم افزار طراحی شده Tele-screening رتینوپاتی دیابتی ارائه شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی، جلسه هفتگی مرکز تحقیقات چشم پزشکی ترجمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران روز یکشنبه 16 تیر 1398 با حضور دکتر علیرضا لاشیئی، رئیس مرکز، برگزار شد.
در بخش اول جلسه مکاتبات هفته گذشته در مورد «اعطای گرنت بین الملل به اعضای هیئت علمی» و «گرنت پژوهشی ارتباط با صنعت»، پیگیری مجوز ورود و خروج همکار پژوهشی مرکز و تایید مستندات پزشک پژوهشگر جدید مرکز مرور و بررسی شد.
در بخش دوم جلسه ابتدا دکتر سپیده جمالی، پزشک پژوهشگر، گزارشی از نرم افزار طراحی شده Tele-screening رتینوپاتی دیابتی (طرح مشترک با دانشگاه علوم پزشکی کردستان) ارائه کرد. سپس دکتر سید فرزاد محمدی، معاون مرکز و مدیر دفتر سلامت چشم و پیشگیری از نابینائی وزارت بهداشت، در مورد سفر خود به نشست جهانی تراخم در موزامبیک توضیح داد.
تایید نهایی لوگوی جدید مرکز تحقیقات، مرور درخواست و تعیین زمان جلسه مصاحبه دکتر خلیلی، برگزیده گرنت ICO- Farabi سال 2017  و پیگیری تفاهم نامه مالی سال 98 با دانشگاه سایر موضوعات مطرح شده در این جلسه بود.
خبرنگار و عکاس: حمیده امیدوار

معصومه  عزيزي