برگزاری جلسه کمیته بانک خون دانشگاهی در معاونت درمان

جلسه کمیته بانک خون دانشگاهی در معاونت درمان با حضور سرپرست مدیریت نظارت و اعتباربخشی، مسئول اداره امور آزمایشگاه‌ها و سایر اعضا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه کمیته بانک خون دانشگاهی در این معاونت با حضور دکتر محمدرضا جعفری سرپرست مدیریت نظارت و اعتباربخشی، دکتر شعبان علیزاده مسئول اداره امور آزمایشگاه‌ها، دکتر شیوا خوشنویس معاون مدیریت نظارت و اعتباربخشی، علیرضا رنجبریان کارشناس مسئول آزمایشگاه و مسئولان بانک خون بیمارستان‌های تحت پوشش دوشنبه 4 مرداد 1400 برگزار شد.

در این جلسه در خصوص بررسی تقویم برگزاری کمیته‌های بانک خون بیمارستانی و صورت‌جلسات ارسالی، بیان بیشترین موارد پرتکرار در صورت‌جلسات و نظرخواهی از مهمانان در خصوص بررسی موارد پرتکرار در کمیته‌های بیمارستانی بحث و تبادل‌نظر صورت گرفت.

الهام  حق شناس

الهام حق شناس