برگزاری کارگاه آشنایی با اختلالات روان‌پزشکی در کودکان و نوجوانان برای مشاوران آموزش‌وپرورش اسلامشهر

واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر با مشارکت آموزش‌وپرورش شهرستان کارگاه آشنایی با اختلالات روان‌پزشکی در کودکان و نوجوانان برای مشاوران برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد شبکه چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ کارگاه آموزشی برای مشاوران مقطع تحصیلی متوسطه دوره اول آموزش‌وپرورش شهرستان در سالن شورا آموزش‌وپرورش برگزار کرد.
دکتر پرهام کوهستانی، روان‌پزشک مرکز خدمات سلامت جامعه نگر قائمیه در ابتدا به معرفی برنامه سامان (الگوی خدمات سلامت روانی و اجتماعی ایرانیان) و پیشرفت آن در شهرستان پرداخت و سپس حاضرین ضمن معرفی خود نیازهای آموزشی و چالش‌های خود را مطرح  کردند.
در ادامه مباحثی در زمینه اختلالات افسردگی و اضطراب، تعریف مفاهیم مربوط به خودکشی و شیوع آن، عوامل خطر و خطر سنجی، نحوه برخورد با بیماران خودکشی و سایر اورژانس‌های روان‌پزشکی ازجمله: مسمومیت با مواد مخدر، خشونت، عوارض دارویی و....  آموزش داده شد.

زینب  ایمانی

زینب ایمانی