برگزاری کارگاه آموزشی احیای قلبی- ریوی در بیمارستان فارابی

دومین کارگاه آموزشی CPR با هدف آموزش الزامات احیا قلبی-ریوی برای پرستاران، کارشناسان اتاق عمل و بیهوشی بیمارستان فارابی برگزار گردید.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی، با برگزاری کارگاه آموزشی احیای قلبی- ریوی مقدماتی و پیشرفته، کلاس جدید آموزش پرستاری بیمارستان فارابی از روز پنجشنبه ۹آذر ۱۳۹۶مورد بهره برداری قرار گرفت.
زهرامیرزائی، سوپروایزر آموزشی بیمارستان فارابی با اعلام این خبر افزود:  این کارگاه دومین برنامه آموزشی CPR است که در سال جاری برای پرستاران، کارشناسان اتاق عمل و بیهوشی برگزار می شود.
میرزائی اظهار داشت: دکترابراهیم اسپهبدی و دکتر آناهید ملکی، اعضای هیئت علمی گروه بیهوشی دانشگاه علوم پزشکی تهران مدرسین این کارگاه بودند. همچنین مهدی راستگو، کارشناس بیهوشی نحوه کار با دستگاه الکتروشوک را آموزش داد.
توضیح اینکه نوبت بعدی این کارگاه ۳۰آذر ۱۳۹۶ برگزار خواهد شد.
خبر و عکس: امیدوار

معصومه  عزيزي