برگزاری کارگاه آموزشی پدافند غیرعامل بهداشت، در معاونت بهداشت

کارگاه آموزشی پدافند غیرعامل بهداشت، با محوریت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌عنوان ریاست کارگروه بهداشت، سلامت و بیولوژیک استان تهران برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، کارگاه آموزشی پدافند غیرعامل بهداشت، با محوریت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌عنوان ریاست کارگروه بهداشت، سلامت و بیولوژیک استان تهران روز دوشنبه 20 خرداد 98 در سالن کنفرانس معاونت بهداشت برگزار شد.
در این کارگروه مهندس حسن کریمی دبیر کارگروه ضمن عرض خیرمقدم به مدعوین، گفت: در راستای ارتقاء سطح علمی اعضای کارگروه سلسله آموزش‌های طبقه‌بندی‌شده تدارک دیده‌شده است که در فصول مختلف برگزار خواهد شد.
در ادامه دکتر کاظمی عضو هیئت‌علمی دانشکده بهداشت، در خصوص بیوتروریسم، به چندکشوری که دارای آزمایشگاه‌های مجهز جهت تولید و تکثیر سلاح عوامل بیماری‌زای بیولوژیک و جهت کشتارجمعی استفاده کرده‌اند اشاره کرد، و درباره جوندگان و نحوه انتقال بیماری از جوندگان به انسان، سناریوهای محتمل در ایزوله نمودن منطقه، نحوه انتقال بیماری طاعون و سالک در بیوتروریسم، علائم بیماری و نحوه درمان آن اطلاعات علمی لازم را بیان کرد.
 شیرزاد محمد میگونی نماینده محترم استانداری تهران، در این کارگاه فیلم آموزشی در خصوص بیماری سا رس نمایش دادند و از اهتمام کارگروه بهداشت سلامت و بیولوژیک در راستای ارتقای فرهنگ‌سازی اعضای کارگروه تشکر کرد.

عکاس و خبرنگار: اسماعیل استاجی

اسماعیل  استاجی