برگزاری کارگاه آموزشی یک روزه در پزشکی قانونی استان تهران توسط گروه حشره شناسی دانشکده بهداشت

کارگاه آموزشی یک روزه حشره شناسی قانونی ،سوابق، کاربردها و افق آینده در سازمان پزشکی قانونی تهران با همکاری گروه حشره شناسی پزشکی و مبارزه با ناقلین دانشکده بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، سه شنبه 24 اردیبهشت 98، کارگاه یک روزه  حشره شناسی قانونی ،سوابق، کاربردها و افق آینده، با حضور اعضای هیات علمی گروه حشره شناسی پزشکی دانشکده بهداشت، مدیر کل سازمان پزشکی قانونی تهران، سرپرست اداره آموزش و پژوهش، مدیران مناطق  استان تهران و مدیران استان های سازمان پزشکی قانونی کشور، در سالن همایش های  سازمان پزشکی قانونی استان تهران برگزار شد.
در این کارگاه که بصورت ویدئو کنفرانس برای دیگر استان ها قابل استفاده بود مباحث مختلف مرتبط با حشره شناسی قانونی تدریس شد و سپس در نشست عمومی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
در بخشی از این کارگاه دکتر کریستف (Krzysztof Szpila ) از دانشگاه نیکلاس کپرنیکوف کشور لهستان ، با استفاده از skype  سخنرانی کرد.
در پایان مشخصات گونه های مهم مگس های جنازه در ایران بصورت عملی به شرکت کنندگان در کارگاه آموزش داده شد.

نسیبه  جلالوند - عکس

نسیبه جلالوند - عکس