• تاریخ انتشار : 1403/07/03 - 15:07
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کارگاه توجیهی کارورزی بهداشت و پزشکی اجتماعی دانشجویان پزشکی در معاونت بهداشت

کارگاه توجیهی مهر 1403 کارورزی دانشجویان پزشکی در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، به همت گروه آموزش و ارتقای سلامت و با مشارکت سایر گروه‌های تخصصی معاونت بهداشت، کارگاه توجیهی آشنایی دانشجویان پزشکی با دوره کارورزی بهداشت و پزشکی اجتماعی، سه‌شنبه سوم مهر 1403 در سالن غدیر این معاونت برگزار شد.

در این کارگاه یک روزه که هدف آن آشنایی دانشجویان با خدمات سلامت در واحدهای محیطی، چگونگی ارزیابی وضعیت سلامت جامعه و استخراج مشکلات سلامت در جمعیت تحت پوشش است، دکتر جمشید معتمد مدیر گروه مدیریت شبکه، دکتر آزیتا کریمی رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های غیرواگیر، زهرا نیکوسرشت کارشناس مسئول گروه آموزش و ارتقای سلامت، لیلی سید مرادپور رئیس گروه سلامت سالمندان و میانسالان و دکتر علی نیک‌فرجام مدیر گروه تخصصی پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشت دانشجویان را با اهداف و برنامه‌های گروه‌های تخصصی و فنی در واحدهای محیطی و چالش‌های مدیریتی و اجرایی برنامه‌ها آشنا کردند.

در این برنامه آموزشی 11 انترن و 6 دستیار سال اول پزشکی اجتماعی حضور داشتند.

• گروه خبری : معاونت بهداشت
اسماعیل  استاجی