برگزاری کارگاه مدیریت استرس در دانشگاه فرهنگیان واوان

مرکز خدمات جامع سلامت واوان 1، کارگاه مدیریت استرس ویژه دانشجویان برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، کارگاه سلامت روان با عنوان استرس با حضور دانشجویان دانشگاه فرهنگیان واوان،  یکشنبه 2 دی 97 برگزار شد.
میر سعید رضایی، کارشناس سلامت روان و رفتار مرکز، استرس را یک تجربه هیجانی منفی عنوان کرد که با تغییرات روان‌شناختی و به بیو شیمیایی همراه است و حوادثی مانند ازدحام، ارتباط میان فردی بد و قرار ملاقات مصاحبه شغلی می‌توانند جزو حوادث استرس‌زا باشند. استرس درواقع پیامد فرایند ارزیابی فرد است.
وی در ادامه شیوه‌های واکنش به استرس را راهکار مقابله‌ای ازجمله راهکار هیجان مدار و راهکار مسئله مدار عنوان و عوامل مؤثر در استرس را شخصیت (سرسختی- منفی گرا)، احساس کنترل (درونی – بیرونی)، اعتمادبه‌نفس بالا، هدفمندی و مذهب بیان کرد که از عوامل مهم در تعیین نوع مقابله‌های فرد با استرس هستند.
رضایی در پایان راهکارهای سازگارانه با استرس را  آرام‌سازی،  مدیریت زمان، رفتار قاطعانه، مهارت حل مسئله، مهارت مقابله سازگارانه، تغذیه و ورزش عنوان کرد.
توضیح اینکه در این جلسه به سؤالات دانشجویان در حیطه‌های مختلف روانشناسی پاسخ داده شد.
خبر: خورسندفرد
عکس: بیاتی نیاز