• تاریخ انتشار : 1396/09/18 - 15:50

خرید کتاب های جدید برای کتابخانه های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران

مدیریت امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو، كتاب هایي در زمينه تمامی رشته های علوم پزشكي را خریداری و به مجموعه كتابخانه های دانشجویی اضافه کرد.

به گزارش روابط عمومي معاونت دانشجویی، اداره کتابخانه های مدیریت امور دانشجویی به مناسبت شانزدهم آذر و روز دانشجو و با هدف غني تر شدن كتابخانه های دانشجویی، كتاب هایي در زمينه تمامی رشته های علوم پزشكي را خریداری و كتابخانه های خوابگاهی را تجهیز کرد.
مطابق تقاضای دانشجویان و پس از بررسی و مطالعه فرم های نیازسنجی موجود در کتابخانه های دانشجویی، اداره کتابخانه های دانشجویی با هدف غني تر شدن مجموعه كتابخانه های خود (کتابخانه های موجود در خوابگاه های دانشجویی) اقدام به خرید بالغ بر 1400 جلد کتاب با هزینه بیش از دویست و پنجاه میلیون ریال در زمينه تمامی رشته های علوم پزشكی کرده است.
گفتنی است، نمونه کتاب های خریداری شده شامل سری کامل (هاریسون، گایدلاین، گزینه برتر، سسیل، برونر، سری کتاب های ملی دندانپزشکی، CDR، DDQ)، زیست شناسی سلولی مولکولی لودیش، ژنتیک پزشکی امری، مبانی تصویربرداری تشدید مغناطیسی، ایمونولوژی دکتر خلیلی، DRS مرور جامع پرستاری داخلی جراحی، فارماکولوژی پایه و بالینی کاتزونگ، تکنیکهای MRI، درسنامه پرستاری کودکان ونگ، کتاب جامع زبان ارشد احدی، کتاب جامع تست های تشخیص آزمایشگاهی پاگانا، مدیریت اطلاعات بهداشتی، تجهیزات پزشکی نجاریان، تشخیص افتراقی چرچیل، اصول تصویربرداری آرمسترانگ، کار در اتاق عمل، انفورماتیک زیست پزشکی، سازمان و مدیریت از تئوری تا عمل، فیزیولوژی پزشکی گایتون، معاینه فیزیکی و شرح حال باربارابیتز، آناتومی و مورفولوژی دندان، رادیولوژی دهان اصول و تفسیر وایت فارو، جراحی دهان و فک وصورت نوین پیترسون، درمان پروتزی بیماران بی دندان، درسنامه جامع بهداشت، روانشناسی عمومی هیلگارد، خلاصه روانپزشکی کاپلان، اصول بیوشیمی لنینجر، اصول تغذیه و ارزیابی تغذیه ای کراوس، تغذیه و رژیم درمانی کراوس، مبانی فیزیک تصویربرداری پزشکی بوشبرگ، فیزیک پرتو درمانی خان، آناتومی گری، اپیدمیولوژی گوردیس، درسنامه احیای نوزاد، آب و الکترولیت، درسنامه طب اورژانس، میکروب شناسی جاوتز، درسنامه جامع زبان ارشد لزگی، مدیریت اطلاعات بهداشتی، نظام های بیمه سلامت، داروهای ژنریک ایران، چکیده نواک و ... است که دانشجویان علاقمند می توانند در کتابخانه خوابگاه های دانشجویی از آنها استفاده کنند.
توضیح اینکه، اداره کتابخانه های مدیریت امور دانشجویی هر ساله اقدام به خرید، نوسازی و به روز رسانی کتاب های کتابخانه های دانشجویی می کند و دانشجویان می توانند از آن ها استفاده کنند.

• گروه خبری : معاونت فرهنگی دانشجویی