• تاریخ انتشار : 1399/11/13 - 12:18

دوره آنلاین آموزش کمک های اولیه روانشناختی در دانشگاه برگزار می شود

انجمن علمی دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران دوره آموزشی کمک های اولیه روانشناختی را برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این دوره آموزشی در چهار جلسه و در روزهای 16، 17، 23 و 24 بهمن 99، از ساعت 18 تا 20، ویژه دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور برگزار خواهد شد.
همچنین، تدریس این دوره آموزشی را دکتر مسلم سارانی، دکترای سلامت در بلایا و فوریت ها، مشاور سازمان جهانی بهداشت و عضو کمیته مشورتی حوزه بلایای وزارت برعهده دارد.
علاقه مندان برای ثبت نام در این دوره آموزشی می توانند تا 15 بهمن 99 به آدرس @tums_MSA در فضای مجازی مراجعه و برای شرکت در این دوره هماهنگی کنند.
توضیح اینکه، شرکت کنندگان در پایان دوره گواهی معتبر از مرکز پژوهش های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران دریافت خواهند کرد.
برای دریافت پوستر دوره آموزش کمک های اولیه روانشناختی، اینجا کلیک کنید.

• گروه خبری : معاونت فرهنگی دانشجویی
کامران محمدیان