دوره آنلاین دیجیتال تراپیوتیک برگزار می شود

انجمن علمی دانشجویی قانون دانشگاه علوم پزشکی تهران، دوره آنلاین دیجیتال تراپیوتیک را برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این رویداد از تاریخ یکشنبه 18 مهر 1400 تا پنجشنبه 22 مهرماه به مدت سه جلسه باحضور اساتید مجرب دانشگاه علوم پزشکی تهران، از ساعت 18 تا 20 و به صورت آنلاین در بستر اسکای روم برگزار خواهد شد.
برنامه جلسات این دوره آنلاین علمی به شرح زیر است:
جلسه اول، ۱۸ مهر
عنوان جلسه: ایده پردازی در حوزه درمان های دیجیتال (در سه حوزه پیشگیری، تشخیص و درمان)
مدرس: سهند سمیعی، مشاور پزشکی تیم هوش مصنوعی شرکت نبض هوشمند سلامت، دانشجوی سال 5 پزشکی علوم پزشکی تهران
جلسه دوم، 20 مهر
عنوان جلسه: مسیر توسعه استارتاپ در حوزه سلامت
مدرس: دکتر علی گنجی زاده، مدیر محصول استارتاپ نورونیو، سرپرست المپیاد کارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی تهران
جلسه سوم، 22 مهر
عنوان جلسه: مصاحبه با افراد موفق در حیطه درمان های دیجیتال
دکتر مهدی خلیق رضوی، هم بنیانگذار شرکت هوش مصنوعی همتک، دکتری علوم مغز و شناخت از دانشگاه کمبریج، پسادکتری هوش مصنوعی از دانشگاه MIT
دکتر فرشاد علامه، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران، فوق تخصص گوارش، دانشیار و عضو هیئت علمی علوم پزشکی تهران در بیمارستان امام خمینی (ره)
علاقه مندان برای شرکت در این رویداد می توانند به لینک اینجا مراجعه و ثبت نام کنند.
همچنین، برای ارتباط با انجمن علمی دانشجویی قانون می توانند در تلگرام به آیدی CanonSA_PR پیام ارسال کنند.
برای دریافت پوستر دوره آنلاین دیجیتال تراپیوتیک، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان