دومین جلسه کمیته صرفه جویی به منظور بررسی و تصویب پیشنهادهای کمی دانشگاه برگزار شد

دومین جلسه کمیته صرفه‌جویی در سال 98 روز یکشنبه اول دی ماه 98 در سالن G5 واقع در ساختمان ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

گالری عکس
در این جلسه که با حضور دکتر مسعود امانلو، دبير کميته  و سایر اعضاي کمیته صرفه‌جویی تشکیل شد، ابتدا دکتر امانلو ضمن تأکید بر اهمیت نظام پیشنهادها به ارائه گزارش در خصوص فرآیند بررسی و تصویب پیشنهادها پرداخت.
اعضاي کمیته نیز در خصوص 20 پیشنهاد کمی ثبت شده از ابتدای سال جاری تا 20 آذرماه که توسط کمیته‌های تخصصی و خبرگی دانشگاه با میانگین امتیاز بالای 50 به تصویب اولیه رسیده بود؛ به بحث و تبادل نظر پرداختند.
توضيح اينکه محاسبه میزان صرفه‌جویی پیشنهادهای یاد شده، با رعایت 'شیوه‌ نامه محاسبه صرفه‌جویی حاصل از اجرای پیشنهادها' انجام و در نهایت تعداد 5 پیشنهاد کمی، براي طرح، بررسی و تصویب نهایی، به کمیته ساختار و فناوری‌های مدیریتی، ارجاع داده شد.
در خصوص چگونگی تصویب پیشنهادهای کمی و کیفی دانشگاه در کمیته ساختار و فناوری‌های مدیریتی متعاقباٌ  اطلاع رسانی خواهد شد.
خبرنگار: مریم شعبانی
عکس: محمد پسندیده