دیدار اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه با ایثارگران دانشکده پزشکی و دانشکده تغذیه و رژیم‌شناسی به مناسبت هفته دفاع مقدس

به مناسبت هفته دفاع مقدس اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه با ایثارگران دانشکده پزشکی و دانشکده تغذیه و رژیم‌شناسی دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دفتر امور ایثارگران، دکتر محمدحسین آیتی معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر بیگ محمدی رئیس دانشکده پزشکی، دکتر حامد پور آرام معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده تغذیه و رژیم‌شناسی، دکتر منصور کشاورز مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران، دکتر احسان مقیمی مدیر دفتر امور ایثارگران، حجه الاسلام والمسلمین دکتر ابوالفتح غفاری معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری روز دوشنبه 4  مهر 1401 به مناسبت هفته دفاع مقدس با دکتر سید محمدحسن علم الهدی، مختار منصوری و دکتر محمدحسن جوانبخت ایثارگران گرانقدر دانشکده پزشکی و دانشکده تغذیه دیدار کردند.
در این دیدارها ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ایثارگران تأکید شد یکی از ثمرات بزرگ دفاع مقدس، فرهنگ‌سازی است. در دفاع مقدس جوانان و رزمندگان اسلام با  از خودگذشتی ها و ایثارگری‌های، آیین و مرامی را بنیان نهادند که ایثار و شهادت به‌عنوان فرهنگی ارزشی و ارزشی فرهنگی همه جریان‌ها و مسائل دیگر را تحت‌الشعاع قرار داده است. در پایان این دیدار از ایثارگران  تقدیر شد.

حمیده شفاعی

حمیده شفاعی