دیدار نوروزی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با استاد علی نصیریان

دکتر حسین قناعتی در یازدهمین روز از فروردین 1401 با حضور در منزل استاد علی نصیریان سال نو را به این پیشکسوت هنرمند عرصه سینما، تئاتر و تلویزیون تبریک گفت. در این دیدار دوز چهارم واکسن کرونای استاد نصیریان نیز تزریق شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در این دید و بازدید نوروزی دکتر علیرضا اولیایی منش، معاون بهداشت دانشگاه و دکتر عباس مزینانی، مدیرگروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد این معاونت حضور داشتند.
علی نصیریان با بیان خاطراتی از دوران بازیگری خود بر مسئولیت اجتماعی هنرمندان تأکید کرد.

دکتر قناعتی نیز درباره اقدامات و پیشرفت‌های دانشگاه توضیح داد و درخصوص جایگاه هنر و هنرمندان در بین مردم و تأثیرگذاری آنان سخن گفت و از استاد نصیریان برای حضور در برنامه‌های دانشگاه علوم پزشکی دعوت کرد.
در پایان احمدوند مسئول زنجیره سرد شبکه بهداشت و درمان شهرری دوز چهارم واکسن کرونای نصیریان را تزریق کرد.

مهدی  گلپایگانی

مهدی گلپایگانی