فراخوان ثبت‌نام در کارگاه خبرنویسی در روابط عمومی‌؛ ثبت‌نام از 2 تا 20 شهریور 98

در راستای توانمندسازی رابطین روابط عمومی واحدهای تابعه دانشگاه، کارگاه خبرنویسی ویژه شاغلین روابط عمومی برگزار می‌شود.

مرکز آموزش ضمن خدمت کارکنان نظام سلامت کشور در نظر دارد با هماهنگی و همکاری مدیریت روابط عمومی دانشگاه، کارگاه توانمندسازی شاغلین روابط عمومی درزمینهٔ خبرنویسی را در تاریخ‌های 26 شهریور، 23 مهر، 21 آبان، 26 آذر، 24 دی و 20 بهمن 98 از ساعت 8 تا 13 روزهای فوق در سالن جی 6 ستاد مرکزی دانشگاه برگزار کند.
این کارگاه ها با هدف توانمندسازی خبرنویسی شاغلین در روابط عمومی واحدهای ستادی و محیطی دانشگاه و ارتقای سطح کیفی اخبار سایت دانشگاه علوم پزشکی تهران به مدت 30 ساعت برگزار می شود.
شاغلین در روابط عمومی واحدهای تابعه می توانند از 2 تا 20 شهریور 98 برای ثبت‌نام و اقدام بعدی به مرکز ضمن خدمت کارکنان نظام سلامت کشور مراجعه کنند.
توضیح اینکه؛ این کارگاه، بدون هزینه بوده و متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند در طول هفته در ساعات اداری باخانم بیگی مسئول پذیرش و ثبت‌نام دوره‌های مرکز با تلفن 88992764 تماس حاصل کنند و یا به‌صورت حضوری به آدرس خیابان ایتالیا پلاک 74 طبقه همکف مراجعه کنند. ظرفیت این کارگاه محدود است و اولویت با افرادی است که زودتر ثبت نام کنند.
خبرنگار: الهام علی

الهام علی