• تاریخ انتشار : 1395/09/16 - 15:10

نهمين جشنواره چشم پزشکي و علوم بينايي شمس برگزار می شود

فراخوان گرنت فلوشیپ سه ماهه دانشور جوان چشم‌پزشک

دومین گرنت دوره علمی سه ماهه در خارج از کشور به برگزیده دسته دانشور جوان نهمین جشنواره چشم پزشکی و علوم بینایی شمس اهدا خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی، دبیر خانه جشنواره از استادان، نهادها و شخصیت‌های حقوقی دانشگاهی و علمی جهت نامزد نمودن چشم‌پزشکان جوان شایسته برای دریافت این گرنت دعوت کرده است.
بازه زمانی معرفی تا ۲۰ دی‌ماه ۱۳۹۵و  از طریق تماس با دبیرخانه جشنواره می‌باشد.
اولین نامزد دریافت گرنت ICO-Farabi، دکتر محمدرضا پیمان، فوق تخصص چشم‌پزشکی اطفال از بیمارستان فارابی اصفهان و استاد مدعو دانشگاه مالایا است که در جشنواره هشتم شمس به عنوان دانشور جوان حوزه چشم‌پزشکی برگزیده شد و طی جلسه مصاحبه‌ای در روز ۲۲ اسفند ۱۳۹۴ این بورسیه تحصیلی را دریافت کردند.
وی قرار است در رشته چشم‌پزشکی اطفال و استرابیسم در مرکز University of Michigan دوره تکمیلی خود را بگذراند.
خبر: امیدوار

• گروه خبری : بیمارستان فارابی