قدردانی معاون غذا و دارو از کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی،آرایشی، بهداشتی و دارو

معاون غذا و دارو در سالروز بزرگداشت حکیم سید اسماعیل جرجانی و روز علوم آزمایشگاهی در پيامي از زحمات کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذايي، آرایشی، بهداشتی و دارو قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، به مناسبت فرا رسیدن 30 فروردین ماه، سالروزبزرگداشت حکیم سید اسماعیل جرجانی و روز علوم آزمایشگاهی دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو در پيامي از زحمات کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذايي، آرایشی، بهداشتی و دارو قدردانی کرد.

متن نامه به شرح ذیل است:
آنچه هستی را شکوه و زیبایی می‌بخشد جلوه وجود انسان‌هایی است که از بندها رها گشته و در بیکران خلقت عظمت می‌آفرینند و برای جامعه گوی باران  هستند بر زمین تشنه، زیستن برای خدمت به جامعه، زیستن برای نوید زندگی و زیستن برای آنچه که پروردگار بهای آن را می‌داند.
فرارسیدن 30 فروردین ماه، سالروز بزرگداشت حکیم سید اسماعیل جرجانی و روز علوم آزمایشگاهی بر شما سپید پوش عرصه تلاش و خدمت مبارک و خجسته باد.
دکتر منان حاجی محمودی
معاون غذا و دارو