نخستین جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت برگزار شد

در نخستین جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت، محورهای مختلف آیین‌نامه ایثارگران بررسی شد.

نخستین جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، اولین جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت با حضور اعضای شورا دوشنبه 29 آبان 1402 برگزار شد، در حاشیه این نشست دکتر احسان مقیمی دبیر شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت گفت: در این جلسه مباحث مختلف فرهنگ ایثار و شهادت بر اساس آیین نامه ابلاغی سال 1402 مطرح شد.
وی ادامه داد: آیین‌نامه ابلاغی شامل دو بخش ایثارگران و همچنین ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.
دکتر مقیمی با بیان اینکه موضوعات دیدار با ایثارگران، شناسایی نخبگان و همایش‌های مختلفی که در ارتباط با ایثارگران تشکیل می‌شود از جمله محورهای این آیین‌نامه است افزود:  مباحث و تحقیقات علمی، برگزاری کنگره و همایش‌ها، فعالیت در فضای مجازی، ساخت فیلم و مصاحبه‌های مختلف رادیویی و تلویزیونی از مباحث بخش اول آیین‌نامه بود که مورد بررسی قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه فعالیت‌های بسیاری در این زمینه در دانشگاه انجام شده است گفت: در این جلسه اعضای شورا نظرات خود را ارائه دادند که مورد جمع‌بندی قرار می‌گیرد و در نهایت اولویت‌های این بخش مشخص می‌شود.

نسیم اخگر

نسیم اخگر