نشست مشترک مدیر شبکه بهداشت شهرستان ری و کارشناس مسئولان ستادی

در این نشست روند اجرای نظام جامع سلامت و برنامه‌های در دست اجرا باهدف مرتفع کردن مشکلات موجود و سرعت بخشیدن تحقق اهداف موردبررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، نشست مشترک دکتر فاطمه تاجیک مدیر شبکه بهداشت شهرستان ری و کارشناس مسئولان ستادی روز سه‌شنبه هیجدهم خردادماه برگزار شد.
در این جلسه دکتر خوشرو معاون شبکه و کارشناس مسئولان واحدهای ستادی حضور داشتند.
ابتدا دکتر تاجیک ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان، آرزو کرد تا همگان بتوانند از فضائل این ماه بهره‌مند شوند.
وی با اشاره به اجرای موفق نظام جامع سلامت در شهرستان از زحمات همه همکاران تشکر کرد و گفت: پایه‌های نظام جامع سلامت در شهرستان مستقرشده و برای توسعه این برنامه باید همچنان برنامه‌ریزی داشته باشیم و با دقت روند اجرای کار را کنترل کنیم.
دکتر تاجیک ادامه داد: برای شناخت مشکلات موجود بهترین کار نظارت دقیق بر فعالیت مراکز و پایگاه‌هاست به همین دلیل انتظار می‌رود بازدیدها با دقت هرچه بیشتر انجام شود.
مدیر شبکه شهرری هدف از بازدیدها را آشنایی با کمبودها و مرتفع کردن آن‌ها دانست و گفت: در بازدیدها باید با همدلی با مراقبین سلامت و سایر کارکنان، مشکلات را شناسایی کرده و راهکارهای مناسب برای برطرف کردن آن‌ها ارائه شود.
در ادامه جلسه هریک از واحدها نقطه نظرات خود را بیان کرده و پیشنهادهای لازم را برای پیشبرد برنامه‌ها ارائه کردند./ق
خبرنگار: سعیده شریفی

سعیده  شریفی