وبینار روایتی از مسیر موفقیت در صنعت دارو برگزار می شود

کمیته آموزش انجمن علمی دانشجویان داروسازی ایران «ایفسا» با همکاری لوکال تهران و با حمایت شتاب دهنده هنام فارمد، وبینار روایتی از مسیر موفقیت در صنعت دارو را برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این وبینار روایتی است از داستان موفقیت در صنعت دارو که روز دوشنبه 16 اسفندماه 1400 از ساعت 15 با حضور دکتر نوید گودرزی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و مدیرعامل و هم‌بنیان‌گذار شرکت داروسازی نانودارو برگزار می شود.
در این وبینار به آموزش سرفصل های روند از ایده تا بازار، انتقال تجربه و داستان موفقیت، مشکلات و چالش های مسیر تاسیس، مدیریت شرکت دانش بنیان، نقش شتاب دهنده ها و افق دید در مارکت دارویی، پرداخته خواهد شد.
توضیح اینکه، به افراد حاضر در وبینار، کدتخفیف شرکت در دوره کلایمکس (مدرسه تخصصی کسب‌ و کار دارو و مکمل) تعلق می‌گیرد.
براین اساس، علاقمندان می توانند برای ثبت نام و شرکت در این وبینار به نشانی اینجا مراجعه کنند و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شناسه تلگرامی @IPhSA در ارتباط باشند.
برای دریافت پوستر کارگاه، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان