پیام تبریک رئیس مجموعه داروخانه های دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت فرارسیدن سال 1401

دکتر جلال غفارزاده رئیس مجموعه داروخانه های دانشگاه، سال جدید را به نظام داروئی دانشگاه تبریک گفت.

با سلام و عرض ادب و ارادت و تبریک آغاز سال جدید؛ سالی که به تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرینی مزین شده و زیبنده خانواده نظام دارویی است.
صبح اول فروردین ۱۴۰۱ همگی بخیر و‌شادی انشالله؛
ربّ أنْزلْنی منْزلًا مبارکا وأنْت خیْر الْمنْزلین
"پروردگارا؛
 ما را در منزلگاهی پربرکت فرود آر، و تو بهترین فرود آورندگانی" (۲۹ مومنون)
با آمدن بهار که رستاخیزی دوباره در گیتی دمیده می شود، در دعایی خاضعانه از درگاه مدبر هستی، در سال جدید تندرستی، شادی، پیروزی، بهروزی و در یک کلام "احسن الحال" را برای تک تک همکاران عزیزم در نظام دارویی دانشگاه به ویژه اساتید، اعضای محترم هیئت علمی، همکاران خدوم و زحمت کش و پیش کسوتان مجموعه داروخانه های دانشگاه علوم پزشکی تهران و عزیزان ایشان را مسئلت دارم.
امید است که با تلاشی افزونتر، با نگاه تولید محور و سلامت آفرین و تکیه بر دانش داروسازی، بتوانیم عرصه ائی شایسته اشتغال آفرینی نوین در جامعه داروسازی و خدمت رسانی به نیازمندان ایجاد کنیم.
ز کوی یار می آید نسیم باد نوروزی/
از این باد ار مدد خواهی چراغ دل برافروزی.

نسیبه  نصیرپور

نسیبه نصیرپور