پیام تسلیت رئیس بیمارستان سینا به مناسبت درگذشت استاد فقید دکتر موسی زرگر

دکتر محمد طالب پور، رئيس بيمارستان سينا با ارسال پيامي درگذشت تاسف برانگيز استاد فقيد، دکتر موسي زرگر را تسليت گفت.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا: دکتر محمد طالب پور، رئیس بیمارستان سینا با ارسال پیامی درگذشت تاسف برانگیز استاد فقید، دکتر موسی زرگر را تسلیت گفت.
متن پیام به شرح زیر است.
انالله و انا الیه راجعون
درگذشت استاد فرهیخته جناب آقای دکتر موسی زرگر بسیار تاسف برانگیزاست. ایشان در سال های متمادی زندگی پر برکت خود در راه خدمت به آبادانی و پیشرفت طب و درمان درد دردمندان جامعه از هیچ تلاشی دریغ نمی کرد و میراث وی مسیر روشنی است که در این راه برای نسل های بعد از خود و آیندگان باقی گذاشت. من نیز به نوبه خود درگذشت تاسف برانگیز استاد فقید جناب آقای دکتر موسی زرگر را به جامعه پزشکی و خانواده ارجمند ایشان تسلیت عرض می نمایم و از خداوند متعال برای ایشان علودرجات الهی را مسئلت دارم.

دکتر محمد طالب پور
رئیس بیمارستان سینا