کاروان نشاط و سلامت کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه این بار در گلابدره

انجمن کوهنوردی مدیریت تربیت بدنی، در راستای حفظ روحیه نشاط و شادابی، کوه پیمایی خانوادگی را ویژه کارکنان و اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران به مقصد گلابدره برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، انجمن کوهنوردی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه این برنامه کوه پیمایی خانوادگی را به همراه فرزندان بالای دوازده سال، با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل های بهداشتی و در ظرفیت محدود 20 نفر، برگزار می کند.
بنابر اعلام انجمن کوهنوردی دانشگاه، این برنامه روز پنجشنبه 12 تیرماه 99 برگزار مي شود و حرکت کاروان ساعت 7 صبح از محل خیابان قدس، نبش کوچه فردانش، مقابل ساختمان معاونت دانشجویی فرهنگی خواهد بود.
علاقه مندان می توانند برای ثبت نام تا روز چهارشنبه 4 تیرماه از طریق تماس با شماره 88961004 (داخلی 204) اقدام کنند.
توضيح اينکه با توجه به شرایط کنونی و وضع احتمالی محدودیت ها، تا تاریخ 9 تیرماه، برگزاری و یا عدم برگزاری کوه پیمایی به اطلاع ثبت نام کنندگان خواهد رسید.
همچنین، شرکت کنندگان در روز صعود می بایست کفش و لباس مناسب، آب به مقدار کافی، کلاه، عینک آفتابی، داروهای شخصی و تغذیه به همراه داشته باشند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان