کمیته شهرستانی برگزاری پایگاه تغذیه سالم در شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر به‌منظور ارتقاء سطح آگاهی‌های تغذیه‌ای دانش آموزان و اجرای نمایشگاه‌های آموزشی پایگاه تغذیه سالم کمیته شهرستانی برگزار کرد.
سارا حاصلی فرد، کارشناس مسئول بهداشت مدارس در این خصوص گفت: این کمیته به‌منظور ارتقا سطح آگاهی‌های تغذیه‌ای دانش آموزان و اجرای نمایشگاه‌های آموزشی پایگاه تغذیه سالم یک‌شنبه 3 آبان 94 با حضور نمایندگان آموزش‌وپرورش اسلامشهر و چهاردانگه و آموزش بهداشت، تغذیه و بهداشت محیط و مدارس شبکه تشکیل شد.
وی در ادامه افزود: در این کمیته نحوه اجرای نمایشگاه در مدارس بررسی و مقرر شد که در مدارس ابتدایی مسابقه نقاشی و در مدارس متوسطه مسابقات داستان‌نویسی، فیلم و عکاسی برگزار و به نفرات برتر هدایایی در نظر گرفته شود./ق
خبر: خورسندفرد
عکس: بیاتی نیاز