نشست تخصصی هماهنگی مدیران ارشد دانشگاه برای مقابله با بحران کووید (کرونا ویروس 2019) برگزار شد

در نشست مدیران ارشد دانشگاه با هیئت‌رئیسه مجتمع بیمارستانی یاس در خصوص آمادگی این بیمارستان‌ در پذیرش بیماران مبتلابه کرونا ویروس 2019 بحث و تبادل‌نظر شد.

این نشست پیش ازظهر شنبه 3 اسفند 98 در سالن جلسات دفتر ریاست مجتمع بیمارستانی یاس برگزار شد، دکتر مهدی رضایی معاون درمان دانشگاه در پایان این نشست در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی، گفت: با توجه به شرایط بحرانی که در کل کشور وجود دارد در نظر گرفته‌ایم در حوزه سلامت برنامه‌ریزی‌هایی انجام شود که به‌تناسب رصدی که از موارد ابتلا به کرونا ویروس در کشور تا به امروز مشاهده‌شده است؛ برنامه این‌گونه بوده است که همه بیمارستان‌های تابعه موظف هستند علاوه بر خدمات اورژانس، بخش‌هایی را هم در نظر بگیرند که بیمارانی که نیاز به بستری دارند و موارد شدید بیماری کرونا در آن‌ها مشاهده می‌شود را بستری کنند و به آنها خدمات ارائه دهند.
وی یادآور شد: با توجه به ارزیابی‌هایی که در سطح وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه انجام‌شده است تصمیم بر این گرفته‌شده که به‌جای پراکندگی در کل سطح بیمارستان‌های تابعه مواردی که مبتلابه این ویروس و یا مشکوک به ابتلا هستند؛ «به‌صورت متمرکز و با رعایت اولویت» بیمارستان‌هایی را کامل تخلیه کنیم و به این امر اختصاص دهیم.
دکتر رضایی افزود: برحسب این سیاست ساختمان بازسازي شده مجاور بيمارستان ياس نخستین اولویت دانشگاه بوده که وارد این فاز خدمتی شود، به این صورت که کامل بتوانیم بیماران بستری را انتقال دهیم، همچنین مرجع و رفرالی باشد که بیمارانی که لازم است برای گرفتن خدمات بستری به این مرکز درمانی ارجاع داده شوند.
معاون درمان دانشگاه در ادامه بابیان اینکه در این نشست با همکاری حوزه ریاست دانشگاه، دانشکده پزشکی و مدیران ارشد دانشگاه تصمیمات خوبی برای تأمین نیروی انسانی (متخصص و پرستار) که در این مرکز باید ارائه خدمت کنند، گرفته شد؛ گفت: با مدیران گروه‌ها نیز هماهنگ شد پزشکانی که لازم است در وهله اول در گروه‌های تخصصی (طب اورژانس، بیهوشی، داخلی و عفونی) نیاز است را در این مرکز مستقر کنیم.
وی افزود: تلاش می‌کنیم تا (آخر وقت امروز و یا حداکثر از صبح 4 اسفند 98) این بیمارستان را به‌عنوان بیمارستان کاملاً اختصاص‌یافته به موارد مشکوک به کرونا تجهیز کنیم تا به بیماران موردنیاز خدمات ارائه دهند.
دکتر رضایی خاطرنشان کرد: دانشگاه این آمادگی را دارد و جای امیدواری است که هرچقدر سطح آمادگی ما بالاتر برود خدماتمان را با درجه کیفیت مطلوب‌تری به بیماران ارائه دهیم، امید دارم که در مراحل پیشگیری هم‌وطنان بتوانند موارد را رعایت کنند تا شاهد تعداد موارد کمتری از این بيماري در کشور باشیم.
 
 
 
 
مهدی  گلپایگانی
تهیه کننده:

مهدی گلپایگانی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب