بازدید از بازگشایی مدارس در محدوده مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت بازگشایی مدارس و پیشگیری از کرونا از مدارس تحت پوشش بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این بازدید روز شنبه 15 شهریور 99 از مدارس راه زینب، آزادی و شاهد شهید شهریاری انجام و بر اجرای دستورالعمل‌ها، پروتکل‌های بهداشتی برای 250 نفر دانش‌آموز و 65 تن از کارکنان نظارت شد.
مرضیه سرابی، کارشناس مسئول این مرکز و امل البنین فیروزآبادی، کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه در این بازدید پس از نظارت بر اجرای دستورالعمل‌ها، پروتکل‌های بهداشتی، چک مربوطه را تکمیل کردند.
همچنین در جلسه‌ای که با مدیران مدارس برگزار شد، ابتدا موارد چک‌لیست را به‌طور کامل آموزش دادند و نقاط قوت و ضعف بررسی شد.
توضیح اینکه مطالب آموزشی در خصوص پیشگیری از کرونا و رعایت نکات بهداشتی برگزار شد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی