اقدامات معاونت درمان دانشگاه در مقابله با کرونا

بازدید تیم کارشناسی معاونت درمان به سرپرستی مشاور اجرایی معاون درمان از بخش‌های مربوط به بیماران کرونا در بیمارستان یاس

دکتر حجت رحمانی و تیمی از کارشناسان معاونت درمان دانشگاه در بازدید از بیمارستان یاس فرآیند پذیرش و بستری بیماران مشکوک به کرونا را ارزیابی کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، دکتر حجت رحمانی مشاور اجرایی معاون درمان شنبه ۱۰ اسفند ۹۸ در ادامه بازدیدهای نظارتی معاونت درمان با حضور در بیمارستان یاس، اقدامات اصلاحی انجام شده در چند روز اخیر و نیز تلاش تیم درمانی و پشتیبانی این مرکز را قابل تقدیر خواند.
در حاشیه این بازدید، دکتر داوری رئیس بیمارستان یاس، کمبود تجهیزات حفاظتی پرسنلی و نیز تجهیزات سرمایه‌ ای همچون دستگاه سی‌ تی‌ اسکن مجزا برای بیماران کرونایی را از مشکلات جدی این مرکز عنوان کرد.
دکتر رحمانی ضمن قدردانی از پیگیری‌ های دلسوزانه مسئولان بیمارستان یاس گفت: در ستاد معاونت درمان دانشگاه برای خدمت‌ رسانی مناسب به بیماران کرونایی و تأمین اقلام حفاظتی تیم درمانی تلاشگر مراکز درمانی از هیچ کوششی دریغ نمی‌ کنیم.

نجمه باهو

نجمه باهو