برگزاری امتحانات نهایی در مدارس شهرستان اسلامشهر بر اساس پروتکل‌های جدید برای پیشگیری از شیوع کروناویروس

کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر: اولویت و دغدغه اصلی در برگزاری امتحانات، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و حفظ سلامت دانش آموزان است.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، سارا حاصلی فرد، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس شبکه در این خصوص گفت: امتحانات نهایی امسال به دلیل شیوع بیماری کرونا با سال‌های گذشته متفاوت است. پیش از برگزاری امتحانات، آماده‌سازی حوزه‌های امتحانی با نصب پوسترهای بهداشتی، بنرهای آموزشی، ضدعفونی کردن تمام فضا و سطوح مدرسه باهدف پیشگیری و کنترل بیماری کووید- ۱۹ و توصیه‌ها و آموزش لازم به دانش آموزان از طریق فضای مجازی انجام‌شده است.
حاصلی فرد همچنین از مراجعه مراقبین سلامت مراکز و پایگاه‌های سلامت به حوزه‌های امتحانی از ۱۷ خرداد با شروع امتحانات خبر داد و افزود: مراقبین سلامت می‌بایست در این مراجعه چک‌لیست مربوط به برگزاری امتحانات را تکمیل و گزارش مربوط به نواقص و مشکلات احتمالی را در اسرع وقت برای انعکاس به آموزش‌وپرورش منطقه و رفع نواقص به ستاد شبکه ارسال کنند.

زینب  ایمانی

زینب ایمانی