• تاریخ انتشار : 1399/09/17 - 12:06
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 615
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری وبینار عدالت در سلامت در هنگامه همه گیری کووید-۱۹

وبینار عدالت در سلامت در هنگامه همه گیری کووید-۱۹ به همت مرکز تحقیقات عدالت در سلامت دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده بهداشت، سه شنبه 11 آذر 99،مرکز تحقیقات عدالت در سلامت دانشگاه از ساعت ۲۰ به مدت دو ساعت میزبان وبیناری با عنوان "عدالت در سلامت در هنگامه همه گیری کووید-۱۹" بود.
در این نشست مجازی که با استقبال چشمگیر شرکت کنندگان رو به رو شد،دکتر امیرحسین تکیان،استاد دانشکده بهداشت دانشگاه و معاون پژوهشی مرکز تحقیقات عدالت در سلامت به عنوان هدایت گر بحث در ابتدا توضیحاتی را در مورد مفهوم عدالت در سلامت و دلیل اهمیت گفت و گو در این مورد به همراه تاریخچه کوتاهی از مرکز بیان کرد.
در ادامه دکتر علیرضا اولیایی منش رئیس مرکز تحقیقات عدالت در سلامت،دکتر علی اکبر حقدوست معاون آموزشی وزارت بهداشت،دکتر مصطفی قانعی دبیر ستاد زیست فناوری و دکتر رضا مجدزاده استاد گروه آمار و اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه به ترتیب سخنرانان این سمینار بودند.
دکتر اولیایی منش به عنوان اولین سخنران در رابطه با نقد و بررسی مقالات مرتبط با کووید-۱۹، عوامل اجتماعی تعیین کننده سلامت، نابرابری ها و حمایت مالی در پاندمی کووید-۱۹ سخنرانی کردند.
دکتر حقدوست، دومین سخنران نشست به بحث راجع به چشم اندازها و پیش بینی آینده بحران کرونا و اینکه آیا این همه گیری به بهبود عدالت اجتماعی، سلامت و روانی می انجامد یا خیر پرداخت.
دکتر قانعی نیز به عنوان سخنران بعدی این سمینار به بررسی تکنولوژی و تخصیص درست منابع کشور، تاثیر تحریم و همچنین  تولید واکسن در هنگامه کووید-۱۹ پرداخت و توضیحاتی ارائه کرد.
دکتر مجدزاده،آخرین سخنران نشست راجع به پوشش همگانی سلامت،هزینه های عمومی سلامت در ایران و همین طور هزینه های سلامت در ارائه خدمات ضروری بهداشتی و ارائه آمارهایی در رابطه با منطقه مدیترانه شرقی (EMRO) در هنگام کووید-۱۹ سخنرانی کرد.
توضیح اینکه؛ مرکز تحقیقات عدالت در سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران با کمتر از چهار سال تجربه، تنها مرکزی است که در سطح ملی و بین المللی به پژوهش های مرتبط با عدالت و کارایی در نظام سلامت کشور می پردازد و در این مدت توانسته است با تولید آثار متعدد علمی و انجام پژوهش های مسئله محور حضور موثری در حمایت طلبی و ایفای نقش مسئولیت اجتماعی در ارتباط با افزایش حساسیت سیاست گذاران، دانشگاهیان و مردم نسبت به مسئله عدالت در سلامت داشته باشد.
 
  • گروه خبری : دانشکده بهداشت,اخبار
  • کد خبر : 166740
نسیبه  جلالوند
تهیه کننده:

نسیبه جلالوند

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *